Arkadaş tüm talihsizlikler beni mi buluyor anlamadım.
bu gün yolda giderken öndeki araç taş attı ve camı biraz çatlattı.
camcıya gittim abi daha küçük çizmek olmaz dedi.
kaskodan değiştirmek te istemiyorum.
sizce ne yapmalıyım?
öncelikle geçmiş olsun.banada geçmiş zamanda aynısını dediler.ne büyüdü ne kırıldı o durumda iki yıla yakın kullandım.
Geçmiş olsun hocam. İçiniz rahat etmeyecekse değiştirin gitsin. Bazı kaskolarda mini onarım vs. tarzı haklar oluyor.Öyle bi şansınız varsa yaptırın derim.
Geçmiş olsun hocam allah beterinden saklasin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AMİN HOCAM SAĞOLUN AMA 1 LASTİK 2 CAM 3. OLMAZ İNŞAALLAH.
NAZAR ÇOK VAR ARABADA ARTIK ONDAN EMİN OLDUM.
MİLLETİN ÇOK GÖZÜ KALIYOR.
(20-02-2016, Saat: 00:30)ujiju yazdı: [ -> ]AMİN HOCAM SAĞOLUN AMA 1 LASTİK 2 CAM 3. OLMAZ İNŞAALLAH.
NAZAR ÇOK VAR ARABADA ARTIK ONDAN EMİN OLDUM.
MİLLETİN ÇOK GÖZÜ KALIYOR.
hocam bi kan akıtın
aldığımda kurban da kestim ama bilemiyorum ya demekki çevremde çok kem gözlü insan var demekki.
(20-02-2016, Saat: 00:56)ujiju yazdı: [ -> ]aldığımda kurban da kestim ama bilemiyorum ya demekki çevremde çok kem gözlü insan var demekki.
bız kurban kestık tekerlerı kaputu kanladık ertesı gun arkadan tıkaladılar

ne şans be geçmiş olsun..bende garaj var kimsenin gözü mözü sözü kalmıyor...iyiyiz şimdilik...

(20-02-2016, Saat: 00:45)cmegea yazdı: [ -> ] (20-02-2016, Saat: 00:30)ujiju yazdı: [ -> ]AMİN HOCAM SAĞOLUN AMA 1 LASTİK 2 CAM 3. OLMAZ İNŞAALLAH.
NAZAR ÇOK VAR ARABADA ARTIK ONDAN EMİN OLDUM.
MİLLETİN ÇOK GÖZÜ KALIYOR.
hocam bi kan akıtın
HOCAM BENDE NAZARA FAZLASI İLE İNANIYORUM.DAVLUMBAZ,DİREKSİYON MİLİ DEĞİŞTİ ŞİMDİDE SİLGEÇ MOTORU DEĞİŞECEK(BÜTÜN EGELARIN SİLGEÇ MOTORU GARANTİDEN DEĞİŞECEKMİŞ)