Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: FİAT EGEA BALIK SIRTI ANTEN UYGULAMASI
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar çok basit uygulanıyor,hepiniz yapabilirsiniz.LOUNGE modeller hariç bütün egea modellerine uyar,zevkinize bağlı.

[Resim: 2q1goc8.jpg]

[Resim: 2cda4na.jpg]

[Resim: 33xdkoz.jpg]

[Resim: sfl4ld.png]

[Resim: 2le2dqs.jpg]
Hocam nerden aldın bu anteni? Bir de denen fırsatı oldu mu iyi çekiyor mu?
benim araç lounge paket,uydu anteni olduğu için kullanamıyorum,ama sizin araçlara olur,universal bir ürün.

uzun anteni söküyorsun,balıksırtı anten içindeki kabloyu,anteni sökmüş olduğun yere vidalıyorsun,zaten eski antenin vida yeri var,daha sonra balık sırtı anteni bir şapka gibi üstüne geçirip,tavan zeminine,üzerinde bulunan 3m bant sayesinde yapıştırıyorsun,olay bukadar basit ve pratik.

forumlarda takip ettim on numara çekiyormuş.
Çok güzel olmuş

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen çok güzel olmuş bence de.
nerede bulabiliriz acaba bu antenden?
internetten ELİF TUNİNG yazın istanbulun bir numaralı oto aksesuarcısı kartalda.
(17-02-2016, Saat: 18:47)onur yazdı: [ -> ]internetten ELİF TUNİNG yazın istanbulun bir numaralı oto aksesuarcısı kartalda.
Nerede yaptirdiginizi yazın arkadaşlarda. Çok reklama girmeyin lütfen.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaza siyah yaptirtcam bende anten gorevi goren kalitelisinden Jettada beyaz renge siyah anten yapiyorlar hos duruyor bundada durur galiba Smile bide full krom set yapildimi tamamdir

Yeni Fiat Egea.
--->Ezber Bozan Sedan<---
MRB LAR.BAZILARI OLMAZ DİYOR TAVAN BOMBELİ OLDUĞU İÇİN ZAMANLA YAPIŞKAN KASAR ATAR DİYORLAR..BİRDE MALİYETİ NEDİR BALIK SIRTININ ACABA..
antenin oldupu yer düz bombe yok millet uyduruyor,bombe olsa kendi antenide olmazdı

(BEYAZ,SİYAH,KIRMIZI) renklerine mükemmel gider.PİYANO BLACK parlak siyah.

[Resim: 98vzar.png]
Sayfalar: 1 2