Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Servis Guncellemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın Aleyküm arkadaşlar,bugün aracımı servise bıraktım.Servisten aradılar,araç bilgisayara bağlanıp güncelleme yapılıcakmış,yeni versiyonlar atılıcak,yaklaşık 2-3 saat internete bağlanıyor,hayırlısı bakalım.Bütün araçları çağırıyorlarmış,haberiniz olsun,eğer aranmazsanız,kendinizin gitmesinde fayda var.
ne güncellemesiymiş bir bilgi verdiler mi size?
araç bilgisayarıyla ilgili,bütün sisteme yeni özellikler geliyormuş,haritada dahil.

mesela bu arabayı çalıştırdığımızda dış havayı hemen kapatıyor,belkim oda düzelir,bilemiyorum araçı alınca kontrol edicem.
belki Lounge modellerine olabilir.
urban modeli için daha aranmadım.
arkadaşlar araç şu anda serviste bilgisayara bağlı,sordum bütün araçlara uyguluyoruz,gitmeyenlerede ilk servis zamanında otomatik uygulanacağını söylediler.
Hadi bakalim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleyküm Selam.Acaba içerik olarak neler değişecek paylaşırmısınız,keşke kumandadan cam açma kapama eklenebilse bana göre tek eksik o.
(16-02-2016, Saat: 11:34)onur yazdı: [ -> ]Selamın Aleyküm arkadaşlar,bugün aracımı servise bıraktım.Servisten aradılar,araç bilgisayara bağlanıp güncelleme yapılıcakmış,yeni versiyonlar atılıcak,yaklaşık 2-3 saat internete bağlanıyor,hayırlısı bakalım.Bütün araçları çağırıyorlarmış,haberiniz olsun,eğer aranmazsanız,kendinizin gitmesinde fayda var.
Neler değişti güncelleme ile ?
Aracı aldım pek birşey yok,en önemli değişim sigorta kutusuyla ilgiliymiş yeni yazılımla sigorta kutusunu korumaya alıyorlarmış.
bütün egeaları serviste bilgisayara bağlayıp yazılımı güncelliyceklermiş.
Sayfalar: 1 2