1.6 E-Torq 110 BG (Tam Otomatik ) Yakıt Tüketimleriniz. Konusu şimdiden bulunsun.Araç satılmaya başlandıktan sonra sahipleri tüketim mikarlarını bu başlık altından paylaşırlar.
Fabrika verileri şu şekilde.
Şehiriçi tüketimi (lt/100 km) 8,5
Şehirdışı tüketimi (lt/100 km) 5,0
Ortalama tüketimi (lt/100 km) 6,3
Tahminlerimiz fabrika verilerinin 2 - 3 Litre üzerinde yakacağı yönünde.
bizim manuel araçlarımızda fabrika verilerini tutmuyor,özellikle istanbul da.
istanbulda hiç bir aracın verisi tutmaz.
o trafiği kimse hesaba katmıyordur.

(19-02-2016, Saat: 19:40)onur yazdı: [ -> ]bizim manuel araçlarımızda fabrika verilerini tutmuyor,özellikle istanbul da.
Tutmuyorda mesela ne kadar fazla yakıyor acaba 10-11 gibi mi yoksa daha mı fazla
hafta sonuna kadar teslim edecekler aracı..
net yakıt ortalamasını ve LPG (landrenzo) yakıt ortalaması ilgili net ve güncel verileri paylaşacağım beklemede kalın kardeşlerim...

(08-03-2016, Saat: 16:51)HALİL ŞAFAK yazdı: [ -> ]hafta sonuna kadar teslim edecekler aracı..
net yakıt ortalamasını ve LPG (landrenzo) yakıt ortalaması ilgili net ve güncel verileri paylaşacağım beklemede kalın kardeşlerim...

Bende bu ay alacam nasip olursa 1.6 e torq lunge versiyonunu paylaşımlar iniz almadan önce benim için fikir olacak şimdiden teşekkürler
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben alalı 10 gün oldu benzinli otomatik yani 980 küsür km yaptım yani ekrandaki gösterge paneline göre 100 km de 12.7-13 litre yakıyor diyor ve full depo 340 km yaptım
(10-03-2016, Saat: 00:08)Muhammed Karamavus yazdı: [ -> ]Ben alalı 10 gün oldu benzinli otomatik yani 980 küsür km yaptım yani ekrandaki gösterge paneline göre 100 km de 12.7-13 litre yakıyor diyor ve full depo 340 km yaptım
@HALİL ŞAFAK arkadaşımız yakıt konusunda yardımcı olacaktır.