Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Aracım Teslim Edilmedi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar 28 ocak tarihinde fiat egea lounge 1.6 dizel modelini satın aldım ve paranın tamamını teslim ettim fakat araç hala elime geçmedi bayiyi aradığım da bizimle alakalı bir durum yok fabrika yetiştiremiyor cevabını alıyorum sizin aracınız kaç günde elinize geldi ve bunun yasal bir süresi var mıdır varsa kaç gündür ? Şimdiden teşekkürler.
ben yaklaşık 1 ay araç bekledim.
yasal süresi varmıdır bilmiyorum ama bu işler sabır işi biraz sabretmek lazım.
Daha var hocam 10 gün beklersiniz en fazla bende 1 ay bekledim
Sans isi biraz 10 günde aldım. Sonra tabi araca talep arttı yurt dışıda öyle. Merak etmeyin İtalyanlar 3 ay bekliyor teslim edilmeyeni var

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize çok teşekkür ederim ben koç ailem indirimi kullanarak aldım aracı onla alakalı mı diye merak etmiştim sizdede böyle olduğunu bilmek içimi rahatlattı.
(16-02-2016, Saat: 00:20)Uzunboylukumral yazdı: [ -> ]Hepinize çok teşekkür ederim ben koç ailem indirimi kullanarak aldım aracı onla alakalı mı diye merak etmiştim sizdede böyle olduğunu bilmek içimi rahatlattı.

Yok yok onunla alakalı değil çünkü bende koç ailem indirimi ile aldım ve 1 hafta 10 gün içerisinde aracım teslim edildi.. Şuan sipariş yoğunluğundan kaynaklanıyordur o gecikme..
aynen öyle şu an araca çok talep varmış. o yüzden fabrika yetiştiremiyor arabaları.
8 aralıkta sipariş verildi, aracın bana teslim tarihi 18 Ocak
30 ocakta aldım 5 şubatta teslim ederiz dediler(2015 model 0km) bugün 16 şubat .......geçen cumadan beri geldi gelecek...
SLM LAR.BEN TOFAŞ PERSONELİ OLMAMA RAĞMEN 20 GÜN GEÇ ALDIM..SİPARİŞLER YOĞUN..HAKKATEN YETİŞMİYOR VE SIRF BU YATIRIM İÇİN ŞUBAT SONUNDA 3 LÜ VARDİYAYA GEÇİYORUZ...
Sayfalar: 1 2 3