Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Motorine 7 kuruş zam 15 Şubat 2016 Pazartesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Motorinin litresine 7 kuruş zam geldi. Zamlı tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yaptı.
Zam sonrası Ankara'da litresi ortalama 3,38 lira olan motorinin yeni fiyatı 3,45 liraya yükselecek. Motorinin fiyatı İstanbul'da ortalama 3,32 liradan 3,39 liraya, İzmir'de ise ortalama 3,35 liradan 3,42 liraya çıkacak. 

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
dünyada petrol fiyatları düşerken bizde nedense akaryakıta zam geliyor.Aslında büyük bir başarı petrol fiyatları sürünürken zam yapmak tebrik etmek lazım yapanları.Cuma günü 7 kuruş indirdiler göstermelik, verdiklerini geri alıyorlar güler misin ağlar mısın.
(15-02-2016, Saat: 18:23)msi yazdı: [ -> ]dünyada petrol fiyatları düşerken bizde nedense akaryakıta zam geliyor.Aslında büyük bir başarı petrol fiyatları sürünürken zam yapmak tebrik etmek lazım yapanları.Cuma günü 7 kuruş indirdiler  göstermelik, verdiklerini geri alıyorlar güler misin ağlar mısın.

katılıyorum hocam birileri bu durumdan ekmek yıyor belli sureklı bır indirim bir bindirim var alavere dalavere
Alavere ile verdiklerini DALAVERE ile geri alıyorlar''
Bu nasıl bir piyasadır her gün değişiyor arkadaş ya