Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea StationWagon Test Sürüşlerine Devam Ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Fiat Egea StationWagon ve HatchBack Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor.

[Resim: 4bXamA.jpg][Resim: 5MbD9z.jpg][Resim: JnmQLJ.jpg]
farlarda led mi var dikkatiniz çekti mi yoksa bana mı öyle geldi?
(11-02-2016, Saat: 11:52)msi yazdı: [ -> ]farlarda led mi var dikkatiniz çekti mi yoksa bana  mı öyle geldi?

yüksek ihtimal led olacak
vay arkadaş sedan araca neden led far koymadılar anlam veremiyorum.
led far koysalar araç çok daha şekil duracak.
(11-02-2016, Saat: 18:31)ujiju yazdı: [ -> ]vay arkadaş sedan araca neden led far koymadılar anlam veremiyorum.
led far koysalar araç çok daha şekil duracak.

Aynen led ayrı bir hava katıyor fakat led opsiyon olarak gelecektir diye düşünüyorum.
abi opsiyon diye birsey mi var diğerlerinde standart olacak sedanlar da opsiyonel.
çok canımı sıkıyor bu olay.
Evet arkadaşlar yaz sonu hatchback ve stationwagon kasalarla beraber egea ailesinde bir takım farklılıklar olacakmış led far ön park sensörü ve sunroof gibi.. lounge pakette led farlar standart olarak sunulup sunroof opsiyon olacakmış.. ama park sensörüyle alakalı çalışma devam ediyormuş ve tarihi belli değilmiş.. ( 1.6 lounge kullanıcısı olaraktan çok pis bozuldum bu duruma Sad
lastiklerinide değiştirsinler bari.
pirelli koymasınlar üzerine farklı bir marka koysunlar.
(11-02-2016, Saat: 19:18)ujiju yazdı: [ -> ]lastiklerinide değiştirsinler bari.
pirelli koymasınlar üzerine farklı bir marka koysunlar.

Bence de bir iyilik yapacaklarsa pirelli yerine continental michelin yada bridgestone gibi lastikleri koysunlar..
Yeni Model Egealarda Hatchbak Ve Sw GOODYEAR GELİYOR Ve Egea Sedanda Cam tavan olmayacakmış.Fabrikadan tanıdık bir abiye sordum
Sayfalar: 1 2