Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Otomatik İç Görünüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: W1dOgE.png]
Yemin ederim en son ben yapıcam bir tane vites topuzu tasarımı gönderecem bunlara yeter abi şu vites topuzlardına çok yeteneksizler.
(08-02-2016, Saat: 19:08)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]Yemin ederim en son ben yapıcam bir tane vites topuzu tasarımı gönderecem bunlara yeter abi şu vites topuzlardına çok yeteneksizler.

ulan kımse begenmıyo vıtez olayını ya. arac bızım fabrıka onune geldı . parçaladılar arabayı. genel yorum vitez begenmedık oldu. ne çekti be Big Grin
(08-02-2016, Saat: 19:12)cmegea yazdı: [ -> ]
(08-02-2016, Saat: 19:08)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]Yemin ederim en son ben yapıcam bir tane vites topuzu tasarımı gönderecem bunlara yeter abi şu vites topuzlardına çok yeteneksizler.

ulan kımse begenmıyo vıtez olayını ya. arac bızım fabrıka onune geldı . parçaladılar arabayı. genel yorum vitez begenmedık oldu. ne çekti be Big Grin

Abi ama öyle gerçekten bu konuda büyük yeteneksizlik var ! Big Grin
(08-02-2016, Saat: 19:14)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]
(08-02-2016, Saat: 19:12)cmegea yazdı: [ -> ]ulan kımse begenmıyo vıtez olayını ya. arac bızım fabrıka onune geldı . parçaladılar arabayı. genel yorum vitez begenmedık oldu. ne çekti be Big Grin

Abi ama öyle gerçekten bu konuda büyük yeteneksizlik var ! Big Grin

Eminim oda İtalyan tasarımdır..  Smile
Vites topuzundaki çıt çıt nedir ya Big Grin
Ben beğendim valla çokta kötü değil

Harbi Bu Nedir Ya. Polionun Vites Kolu Bile Bundan daha Güzel. O Değilde Bu Vitesi Kolunu Söküp farklı Birşey Takabilirmiyiz ki! iğrenç Ötesi Arkadaş Ya