02-29 Şubat Fiyatları
![[Resim: VvbgVP.jpg]](http://i.hizliresim.com/VvbgVP.jpg)
fiyatları artıcak deniyordu ama herhangi bir artış olmamış.
yaza doğru artma ihtimali yüksek
Şimdi Hocam 1.3 Urban 64 Bin Tl İken Bazı Galerilerde İse 57 Bin Tl İle 59 Bin Tl Arası Değişiyor. Üzerine Koçfinansla Anlaşmamız Var Diyorlar. Ne İş Peki Bu neden Beyi Yüksek Satarken Galeri Ucuza Satıyor...
Galeri belki özel koç indirimi ile aracı indirimli almış olabilir
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(09-02-2016, Saat: 00:42)TheLoveDoctor yazdı: [ -> ]Şimdi Hocam 1.3 Urban 64 Bin Tl İken Bazı Galerilerde İse 57 Bin Tl İle 59 Bin Tl Arası Değişiyor. Üzerine Koçfinansla Anlaşmamız Var Diyorlar. Ne İş Peki Bu neden Beyi Yüksek Satarken Galeri Ucuza Satıyor...
Hocam okadar indirim olmaz bayiilerede. Ancak koç özel indirimi ile olur koç personeli iseniz. Galeri isini pek anlamadım cevrenizdeki bayiilerden fiyat alınız size tavsiyem civar iller ilceler
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün arkadaşım için pazarlık ettik 2015 1.3 Urban için metalik renk farkı dahil 63 binden aşağı inmediler.
(09-02-2016, Saat: 01:37)KASPINARLI yazdı: [ -> ]Bugün arkadaşım için pazarlık ettik 2015 1.3 Urban için metalik renk farkı dahil 63 binden aşağı inmediler.
Normal sayilabilir . 1000 lira bayii indirimi oluyor genelde . kampanya yok şuan o yüzden normal fiyat 3-5 bayiiler arası değişiklik gösterebilir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Arçelik çalışanıyım,, 1.6 lounge aracımı özel koç indirimi ile aldım çokta uygun fiyata aldım.. dışardaki bayilere ise filo satış olmamakla beraber toplu aldıkları için %4 indirim sağlıyorlarmış..
koç aile indirimi omadıktan sonra okadar çok indirim yapılmaz.