Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: F1 VİTES
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dün itibariyle F1 VİTESİ gerçekleştirmiştim. Dizel otomatik de sistem harikulade çalışıyor. Hala test ediyorum.  
[Resim: epn5hrl.jpg]
İzlenimlerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim. Çok faydalı olacağı kesin.
(01-03-2023, Saat: 14:11)EgeaClub yazdı: [ -> ]İzlenimlerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim. Çok faydalı olacağı kesin.

Sistem gayet güzel çalışıyor. Otomatik vites ile birlikte kullanım kolaylığı çok güzel...
(26-02-2023, Saat: 10:01)baba_yaga yazdı: [ -> ]Dün itibariyle F1 VİTESİ gerçekleştirmiştim. Dizel otomatik de sistem harikulade çalışıyor. Hala test ediyorum.  
İyi günler kolay gelsin nasıl yapıldığı ile ilgi bilgi paylaşırsan seviniriz
(05-03-2023, Saat: 09:10)baba_yaga yazdı: [ -> ]
(01-03-2023, Saat: 14:11)EgeaClub yazdı: [ -> ]İzlenimlerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim. Çok faydalı olacağı kesin.

Sistem gayet güzel çalışıyor. Otomatik vites ile birlikte kullanım kolaylığı çok güzel...
 Merhabalar özelden iletişime geçmemiz mümkün mü acaba bende 1.6 dizel otomatik sahibiyimde
sistem mükemmel çalışıyor. ani hızlanma ve yavaşlamada inanılmaz hızlı tepki veriyor.
(26-02-2023, Saat: 10:01)baba_yaga yazdı: [ -> ]Dün itibariyle F1 VİTESİ gerçekleştirmiştim. Dizel otomatik de sistem harikulade çalışıyor. Hala test ediyorum.  
Merhaba. Bunu nasıl yaptınız acaba? Maliyeti ne oldu? Bilgi verebilir misiniz.?

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi