Arkadaslar bu sabah arabada servis isigi yandi henuz 697 km de servise daha 19300 km falan gosteriyo fakat altindaki gun sifir gun olarak degisti yasayan basindan gecen varmi ne olabilir servise hemen gitmelimiyim
Bugün aynısı benım araç da da oldu . 10 km gıdıp yenıden çalıştırdığım da uyarı sondu . Aksam iş çıkışı bakalım ne olacak .
Sent from my iPhone using Tapatalk
(01-02-2016, Saat: 10:49)ErenSiner01 yazdı: [ -> ]Bugün aynısı benım araç da da oldu . 10 km gıdıp yenıden çalıştırdığım da uyarı sondu . Aksam iş çıkışı bakalım ne olacak .
Servis gunude sizde de 0 mi aynimidir acaba durum sizdede calisiyorum suan ilgilenemedim ama aklim arabada
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet servis gün sıfır olarak görünüyordu tarih mi sıfırlandı acaba dedim baktım tarih güncel . Benim de aklım arabada iş çıkışı bakacam yine yanıyorsa yarın anca götürebilirim
Anladim hocam oglen bakayim bende araca bi olmadi yarin bende gidicem
Soğuklardan yapar
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugun servısteydım az once bu sıkayetlerınızı soyledım. servıse gotursunler orada hallederler dedıler . yanı duzelmıyosa bı baktırın yazılımsal bı sıkıntı olabılır
arkadaşlar bu sabah itibariyle benimde servis ışığı aracı çalıştırmamla yandı,işyerine gittim kontağı kapattım,tekrardan çalıştırdım ışık söndü,servisle irtibata geçtim,immobilizerden yapıyor dedi anahtardan kaynaklanıyor,biara getirin güncelleme yapalım dediler.
Anladim hepinize ilginizden dolayi cok tesekkur ederim bu durumda hepimiz servisin yolunu asindiracagiz gibi duruyor
Fakat tuhaf olan durum su bu sorunu yasayan arkadaslarimizin ben dahil km ler nerdeyse esit
Servisi ışığı motor ikazı haricinde yananlar gün sayısı veya kilometre sayısı bittiği için yakacaktır dikkate almayabilirsiniz ama yok benim içim rahat etmez diyorsanız servise götürün yeni bir sayı ve km girsinler