Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: 1.4 ilk marştan sonra gelen metal sesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese merhaba. Sabah soğuk havada aracı ilk çalıştırmamda marşı alır almaz yarım-bir saniyelik bir metal sesi geliyor. İki tahta parçasını birbirine vurma sesi gibide diyebiliriz. Kapatıp anında çalıştırsamda ses gelmiyor, gün içinde de bir daha olmuyor. Aracı yeni aldım, 1300 kmde. İlk kez Fiat kullanıyoruz önceki araçlarımda hiç karşılaşmadığım bir sorun. Araç 3 gün yetkili serviste kaldı. Sabahları çalıştırıp baktılar. İlk gün sesi duyduk ama nerden geldiğini çözemedik dediler, diğer iki gün life kaldırıp bakmışlar fakat ses gelmedi diyerek aracı teslim ettiler. Teslim aldıktan sonra ilk sabahında yine geldi ses. Bayi çözüm mü bulamadı, uğraşmak mı istemedi, ses onlardayken hakkaten gelmedi mi bilemiyorum. Youtube video yorumlarında vs bu sorunun çok sık yaşandığını okudum ama maalesef çözümle ilgili bir şey göremedim. Başına gelen, çözen, bilgisi olan arkadaşlarım yorum yapabilirse sevinirim.
https://youtube.com/shorts/kUQXTAT9-FI?feature=share
Ses bu.