Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 1.6 Multijet Araç Tepkileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Yüksek ivmede sert direksyon hareketleri ve şerit değişimlerinde aracın kendini salacak gibi hissettirmemesi çok hoşuma gitti.Ayrıca hızlanması gayet başarılı sanırım FİAT bu sefer gerçekten bir ezber bozan yaratmış.
ben direksiyonu sevmedim,
(29-01-2016, Saat: 11:49)evren yazdı: [ -> ]ben direksiyonu sevmedim,

Bundan önce ki aracınızın direksiyonu elektriklimiydi ?
Direksiyonun en güzel tarafı ş.içi kullanımı.. inanılmaz rahat ve manevra kabiliyeti çok yüksek 14 14
Ben şehir içinde sürekli cıty moduda kullanıyorum diğer türlü sert geliyor
(29-01-2016, Saat: 11:53)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]
(29-01-2016, Saat: 11:49)evren yazdı: [ -> ]ben direksiyonu sevmedim,

Bundan önce ki aracınızın direksiyonu elektriklimiydi ?
Hayır değildi, hidrolikti

(29-01-2016, Saat: 14:26)impossible yazdı: [ -> ]Ben şehir içinde sürekli cıty moduda kullanıyorum diğer türlü sert geliyor

Aynen ama hızlandığında city modu devre dışı olduğunda sert geliyor
(29-01-2016, Saat: 14:29)evren yazdı: [ -> ]
(29-01-2016, Saat: 11:53)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]Bundan önce ki aracınızın direksiyonu elektriklimiydi ?
Hayır değildi, hidrolikti

(29-01-2016, Saat: 14:26)impossible yazdı: [ -> ]Ben şehir içinde sürekli cıty moduda kullanıyorum diğer türlü sert geliyor

Aynen ama hızlandığında city modu devre dışı olduğunda sert geliyor

Direksiyon ve aracın uyumu virajlarda stabil bi görüntü çiziyor yola tutunması gayet güzel yalnız viraj çıkışı direksiyonu tam toparlayamıyosun yani geri bildirimi biraz zayıf geldi bana..
Sadece Egea'da böyle değil.Yeni arabaların direksiyonları elektrikli olduğu için hidrolik direksiyon gibi geri bildirim olmuyor.Üzülerek o eski direksiyonları arıyoruz ama maalesef hidrolik olayı bitti artık.
yuksek hızda 110 120 neyse artık güvenlık acısından bırakında sertleşsin şehir içi gibi hissli olursa sıkıntı olabılır ani hareketler
Açık konuşmak gerekirse işin içine beyin girdimi tepkiler yavaşlıyor en basitinden otomatik vitesin kalkışta manuele göre daha geç gaza cevap vermesi gibi ancak gel gelelim direksiyon işin ben çok memnunum viraj içi gazlamalar , ivmeli şerit değiştirmelerde beklediğim performansı verdi.
Sayfalar: 1 2