Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea TFT Yol Bilgisayarı Arızası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar merhaba dün aracımla biraz gezintiye çıktım ve kapalı bir Avm otoparkına bıraktım 3 saat sonra geldim aracı çalıştırdım bide baktım yol bilgi ekranında hiç birşey yok tekrar stop ettim kontağı açtım yine gelmedi. Daha sonra eve geldim aracı otoparka park ettim 5 dk bekleyip çalıştırdım ekran geldi yalnız aynı sorunu yaşarmıyım tekrar servise gitmelimiyim.

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence hazır araç garantideyken gitmenizde fayda var. En azından kafanız rahat olur.
(25-01-2016, Saat: 08:15)impossible yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba dün aracımla biraz gezintiye çıktım ve kapalı bir Avm otoparkına bıraktım 3 saat sonra geldim aracı çalıştırdım bide baktım yol bilgi ekranında hiç birşey yok tekrar stop ettim kontağı açtım yine gelmedi. Daha sonra eve geldim aracı otoparka park ettim 5 dk bekleyip çalıştırdım ekran geldi yalnız aynı sorunu yaşarmıyım tekrar servise gitmelimiyim.

Kesinlikle servise gösterin.
benim başımada verdikleri USb yi okumamam gibi bir durum geldi.
servise götürdüm yazılımı güncellediler şimdi herhangi bir sıkıntı yok.
(25-01-2016, Saat: 11:20)ujiju yazdı: [ -> ]benim başımada verdikleri USb yi okumamam gibi bir durum geldi.
servise götürdüm yazılımı güncellediler şimdi herhangi bir sıkıntı yok.

TFT için serviste yazılım güncellemesi mi yaparlar
okadarını bilmem ama bence yazılımsal bir problem olabilir.
(25-01-2016, Saat: 11:01)fiategea yazdı: [ -> ]
(25-01-2016, Saat: 08:15)impossible yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba dün aracımla biraz gezintiye çıktım ve kapalı bir Avm otoparkına bıraktım 3 saat sonra geldim aracı çalıştırdım bide baktım yol bilgi ekranında hiç birşey yok tekrar stop ettim kontağı açtım yine gelmedi. Daha sonra eve geldim aracı otoparka park ettim 5 dk bekleyip çalıştırdım ekran geldi yalnız aynı sorunu yaşarmıyım tekrar servise gitmelimiyim.

Kesinlikle servise gösterin.

Bu hafta cumartesi servise gidip gösteriyim
(25-01-2016, Saat: 13:42)impossible yazdı: [ -> ]
(25-01-2016, Saat: 11:01)fiategea yazdı: [ -> ]Kesinlikle servise gösterin.

Bu hafta cumartesi servise gidip gösteriyim

Bence hemen gitmelisin çünkü aynı sorun aracı aldığım ilk hafta benimde başıma geldi,, aracı hemen istediler servise götürdüm tekrardan yazılım yüklenip kontroller yapıldı.. Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı..
(25-01-2016, Saat: 14:28)FiaT_EGEA yazdı: [ -> ]
(25-01-2016, Saat: 13:42)impossible yazdı: [ -> ]Bu hafta cumartesi servise gidip gösteriyim

Bence hemen gitmelisin çünkü aynı sorun aracı aldığım ilk hafta benimde başıma geldi,, aracı hemen istediler servise götürdüm tekrardan yazılım yüklenip kontroller yapıldı.. Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı..

Çok Teşekkür ederim bilgi için
Cumartesi için randevu aldım

Sayfalar: 1 2 3 4