Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Ege Frene Basılınca Çıkan Ses
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar merhaba,
Aracımı teslim aldığımdan beri 3 gün geçti. Aracımdan çok memnunum fakat soğuktan mıdır bilmiyorum frene basınca ses geliyor. Balataların sürtme sesi gibi. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Servise götürmeli miyim?
(24-01-2016, Saat: 02:12)dehseyt_06 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba,
Aracımı teslim aldığımdan beri 3 gün geçti. Aracımdan çok memnunum fakat soğuktan mıdır bilmiyorum frene basınca ses geliyor. Balataların sürtme sesi gibi. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Servise götürmeli miyim?

normal kardeşim ısındıktan sonra gecıyordur o ses buyuk ıhtımal bende de oldu oluyor
Götür aynı sıkıntı bende de vardı götürdüm. Balatalar sertleşmiş dediler. Değiştirdiler şimdi yine aynı sıkıntı var pazartesi tekrar servise girecek inceleme başlatıcaklarmış.
Bence kullanın bir süre , benim araçta da vardı .şu an ses falan yok.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sabah benim aracın balatasınsanda ıslık sesi geldi ısınınca kesti soğuktan büyük bir ihtimal

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya canımı sıktı valla soğuktandır heralde dedim ama bir süre daha böyle devam ederse götüreceğim bende
Aynı durum bende de mevcut yalnız motor ısınınca bir daha olmuyor.. Durumu biraz takip et hocam
Sanırım kronik sorun gibi, bende de aynı ses var bilhassa geri vites frenlerinde...
(25-01-2016, Saat: 01:10)tsrnet yazdı: [ -> ]Sanırım kronik sorun gibi, bende de aynı ses var bilhassa geri vites frenlerinde...
Aynısını yağmurlu havada ben de yaşadım. Arabayı bir yokuşta önü yukarda arkası aşağıda park ettim. 2 saat sonra çıkmak için az geri gidip frene basınca o sesi duydum. Başka oldu mu hatırlamıyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kronik olduğu kesin gibi çoğu kullanıcıda var çünkü.
servise sürekli bu konuda şikayet giderse araştırılır herhalde
Sayfalar: 1 2 3