Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: egea ses sistemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar araçlarınızın  kendi ses sistemi nasıl  acaba kullanıcılardan bi yorum alabılırmıyım.  

Huh Huh Huh Huh Huh
kısıden kısıye degısır benı tatmın edıor. lounge ve urbanda da 6 hoporlör var gayet iyi
Bence de gayet basarili . tatmin edici

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana biraz zayıf geldi..
Birde teyp ekranı keşke biraz daha büyük olsaymıs bence daha güzel olurmus ...
BENCE SES SİSTEMİ ZAYIF DAHA ÖNCE 2010 FİAT BRAVO KULLANIYORDUM ONUN ORJİNALİ ÇOK TATMİN EDİCİYDİ ARASINDA İKİ KAT FARK VAR DİYEBİLİRİM
(17-01-2016, Saat: 21:54)MUHAMMED ALİ yazdı: [ -> ]BENCE SES SİSTEMİ ZAYIF DAHA ÖNCE 2010 FİAT BRAVO KULLANIYORDUM ONUN ORJİNALİ ÇOK TATMİN EDİCİYDİ ARASINDA İKİ KAT FARK VAR DİYEBİLİRİM

Aynı şekilde 2011 puntonun ses sistemi de egeadan katkat iyiydi..
Ses sistemi çok tatmin edici değil bence.Ayrıca uconnect hiç başarılı değil.ekranın büyüklüğü bi kenara ,hd bi ekran olabilirdi.daha canlı görünebilirdi.piyasadaki 800-1000 tl lik cihazlar her yönden bu araçtakinden çok çok üstün .Araç hızlandıkça sesi otomatik açması ise gereksiz bir özellik.Sonuçta kamyon sesi yok bu araçta gaza bastığınızdaSmile
Tamammen kişiden kişiye değişen bir durum. Bence tatmin edici tabi ki açıp bangır bangır müzik dinlemedim ama sürüş sırasında gerek telefon bağlantısı olsun gerek şarkıların tizleri basları olsun bence yeterli durumda.
beni çok tatmin etmedi ses sistemi. arkadaşların dediği gibi göreceli bir kavram olsa da bence daha başarılı olabilir di.
Sayfalar: 1 2 3