Çok güzel olmuş elinize sağlık . Sağlıklı çalışıyor mu ? Birde fotoğraflar yeterli olmadı benim için bağlantıları nasıl yaptınız yerleri hazır mı ?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(01-01-2021, Saat: 13:45)MuesTie yazdı: [ -> ]Çok güzel olmuş elinize sağlık . Sağlıklı çalışıyor mu ? Birde fotoğraflar yeterli olmadı benim için bağlantıları nasıl yaptınız yerleri hazır mı ?
Şu anlık bir sıkıntı yok güzel çalışıyor alt tarafa demirden parca yaptım çamurluğun vidasıyla vidaladım üst tarafa delik acmanız gerekiyor metreyle resimleri çektimki yapacak olanlara yardımcı olsun diye
(01-01-2021, Saat: 13:53)muhammet61 yazdı: [ -> ] (01-01-2021, Saat: 13:45)MuesTie yazdı: [ -> ]Çok güzel olmuş elinize sağlık . Sağlıklı çalışıyor mu ? Birde fotoğraflar yeterli olmadı benim için bağlantıları nasıl yaptınız yerleri hazır mı ?
Şu anlık bir sıkıntı yok güzel çalışıyor alt tarafa demirden parca yaptım çamurluğun vidasıyla vidaladım üst tarafa delik acmanız gerekiyor metreyle resimleri çektimki yapacak olanlara yardımcı olsun diye
Teşekkürler cevaplar için . Fotoğraflar için özelden yazdım bakması daha kolay diye .
Emeğinize sağlık.Teşekkür ederiz.
(01-01-2021, Saat: 21:46)y.kara yazdı: [ -> ]Emeğinize sağlık.Teşekkür ederiz.
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu