Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea ARACİN İLK TESLİMİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese iyi aksamlar.Cumartesi gunu aracim teslim ediliyor ilk teslimde hediye yada aksesuar olarak ne hediye veriyorlar? Cevaplariniz icin simdiden Tesekkurler Smile
(14-01-2016, Saat: 19:39)adlyncr yazdı: [ -> ]Herkese iyi aksamlar.Cumartesi gunu aracim teslim ediliyor ilk teslimde hediye yada aksesuar olarak ne hediye veriyorlar? Cevaplariniz icin simdiden Tesekkurler Smile

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun . bayii den bayiiye degısıyor genelde. ama standart olan egeanın usb kalem ajanda anahtarlık vs. ekstra paspas olabilir kimisine cıkolata vermısler. aracla foto cerceve verılıyor falan bayiye göre degısıyor
(14-01-2016, Saat: 19:39)adlyncr yazdı: [ -> ]Herkese iyi aksamlar.Cumartesi gunu aracim teslim ediliyor ilk teslimde hediye yada aksesuar olarak ne hediye veriyorlar? Cevaplariniz icin simdiden Tesekkurler Smile

Aracınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanınız.Arkadaşlar söylemiş zaten kapabildiğiniz kadar kapın hediyelerden  Smile
Aynen oyle yapalim bide OPAR'dan baktik krom set ve bagaj havuzu alacaktik daha gelmemis demisler bu nasil sacmalik? Sad
Bende bugün teslim aldım aracımı sadece çikolata veriyorlardı orijinal kauçuk paspas takımını istedim ayrıca usp, kalem, ajanda, anahtarlık v.b. olan bir kutu verdiler başka da birşey yok sanırım

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(14-01-2016, Saat: 23:10)impossible yazdı: [ -> ]Bende bugün teslim aldım aracımı sadece çikolata veriyorlardı orijinal kauçuk paspas takımını istedim ayrıca usp, kalem, ajanda, anahtarlık v.b. olan bir kutu verdiler başka da birşey yok sanırım    

Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim Amin hepimize kazasız belasız günler İnşallah

usp, kalem, ajanda, anahtarlık MI...? BANA VERMEDİLER........SADECE İLK YARDIM ÇANTASI (SÖNDÜRÜCÜSÜZ) VERDİLER O KADAR....

NEVŞEHİR/NİĞDE KAVAS OTOMOTİV EĞER (usp, kalem, ajanda, anahtarlık ) BUNLAR STANDART ARACLA GELİPTE VERMİYORSAN ...... MERKEZE YAZIYORUM....
(27-01-2016, Saat: 10:19)maviares yazdı: [ -> ]usp, kalem, ajanda, anahtarlık MI...? BANA VERMEDİLER........SADECE İLK YARDIM ÇANTASI (SÖNDÜRÜCÜSÜZ) VERDİLER O KADAR....

NEVŞEHİR/NİĞDE KAVAS OTOMOTİV EĞER (usp, kalem, ajanda, anahtarlık ) BUNLAR STANDART ARACLA GELİPTE VERMİYORSAN ...... MERKEZE YAZIYORUM....
Standart isteyin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2