Elinize sağlık.Güzel bir çalışma olmuş.
İlk kapida biraz zorlandim bosluk birakmamak icin. Alisinca kaliplar tam oturuyor. Bosluksuz cikintisiz. El becerisine bagli guzel yapistirmak. Acele etmeden yapiskanli kısımdaki kağıtları yavas yavas cikarip hizalayinca cok guzel oturuyor
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle elinize sağlık. Bende şimdi sipariş geçtim. Oldukça güzel görünüyor.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok cikarmadan rahat yapisiyor. Torpido parcalarinin yapistiricisi farkli. Sanki yapismaz gibi duruyo ama guzel yapisiyo. Kaldirip yapistirip tam hizalaniyor
(30-04-2020, Saat: 17:17)lwnth yazdı: [ -> ]Yok cikarmadan rahat yapisiyor. Torpido parcalarinin yapistiricisi farkli. Sanki yapismaz gibi duruyo ama guzel yapisiyo. Kaldirip yapistirip tam hizalaniyor
Teşekkürler, sabah onuda halledeceğim.
Bende bugün uyguladım konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Torpido biraz zor yapışıyor ben ısıtarak verim aldım. 3-4 saat uğraştırdı.
(06-05-2020, Saat: 16:28)baba_yaga yazdı: [ -> ]Bende bugün uyguladım konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Torpido biraz zor yapışıyor ben ısıtarak verim aldım. 3-4 saat uğraştırdı.
Benim torpido olmadı evet, malzemeyi bozdum, onun dışındaki her yer süper oldu. Bende teşekkür ediyorum paylaşım yapan arkadaşımıza
Rica ederim arkadaslar. Boyle seyleri paylasmak lazim