Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: motor yağı hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba...1,4 benzinli egeamın motor sesi çoğaldı.40000 kmdeyim şuan. acaba servisin koyduğu motor yağıyla ilgili olabilirmi ???yağ tavsiyeniz nelerdir??
Bulabilirsen Selenia 5w-40. Bulamıyorsan da 5w-40 olmak kaydıyla ACEA C3, API SN CF spefikasyonlarını karşılayan kaliteli marka bir yağ koyacaksın. Yağ kutusunun arkasındaki yazılarda hangi spefikasyonları karşıladığı yazıyor. Onun dışındaki herşey hikaye.
(09-03-2020, Saat: 14:51)acemifilozof yazdı: [ -> ]arkadaşlar merhaba...1,4 benzinli egeamın motor sesi çoğaldı.40000 kmdeyim şuan. acaba servisin koyduğu motor yağıyla ilgili olabilirmi ???yağ tavsiyeniz nelerdir??
Size Tavsiyem Motul 8100 x-clean koyun. Bütün spesifikasyonları karşılıyor. Ben ilk bakımdan itibaren kullanıyorum çok memnunum.

CASPER_VIA_M3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri benzinli model için serviste kullanılan Opar marka yağın tam modelini bilen var mı? 5W-40 ama başındaki kod N2 mi, H2 mi, T2 mi? Bilen var mı?
Fiat'a sordum, cevap verdi. Buymuş kullanılan yağ benzinli modelde:
Opar Olio S2 5W-40
Ürün Kodu: 55175965 (1 lt) veya 55175966 (3 lt)
https://www.opar.com/Files/TDS/TBF_OPAR_OLIO_S2_5W40.pdf