Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat egea hangi termostat
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar ben de geçtiğimiz hafta çarşamba günü 2017 model 23 binde 1.4 fire urban modeliyle aranıza katıldım. Uzun yola çıktığımda aracım motor arızası verdi ve motor ısısının yükselmediğini yokuş aşağı düştüğünü gördüm. Sanırım aracın termostatı arızalı. Aldığım kişi araca dışardan Lpg taktırmış. Garanti kapsamından çıktı araba dedi. Arabam için uygun termostat önerebilir misiniz. Bu konularda yeniyim nasıl bulacağımı bilmiyorum.
Merhabalar.Fiat parçacılarına giderseniz onlar söyler zaten,ekstradan araştırmanıza gerek yok önemli parça olduğu için orjinal takmanız gerekir.
(03-02-2020, Saat: 14:05)Omarodafo yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar ben de geçtiğimiz hafta çarşamba günü 2017 model 23 binde 1.4 fire urban modeliyle aranıza katıldım. Uzun yola çıktığımda aracım motor arızası verdi ve motor ısısının yükselmediğini yokuş aşağı düştüğünü gördüm. Sanırım aracın termostatı arızalı. Aldığım kişi araca dışardan Lpg taktırmış. Garanti kapsamından çıktı araba dedi. Arabam için uygun termostat önerebilir misiniz. Bu konularda yeniyim nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Bence servis götürün takdırın.Ben araçım garantisi ama bütün bakımlarını servis de yaptırıyorum.Dışardan biraz pahalı ama kafam rahat...
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bulunduğum yere en yakın servis 300km. Ve çevremde kaliteli usta yok denecek kadar az. Mecburen parçayı kendim alıp ustanın başında durarak yaptırmam gerekiyor. Ünlü otoyu arayıp şase numarası verdim onların tavsiyesiyle bi parça aldım umarım iş görür.