Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Geri Görüşlü Ayna
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selam, Opar aksesuar kataloğunda aşağıdaki ürün var. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Ya da taktıran?

Katalog Link: http://aksesuarkatalog.opar.com/Aksesuar.aspx?cat=Fonk&model=EGEA%20HB&marka=FIAT

Parça No:55178580
Fiyat:1851,10
Model:FIAT EGEA HB
Ürün: GERI GRSLU AYNA KARARTMA PLAKA
O fiyata çok özellikli ürünler var, hem geri görüş hemde çift kameralı devamlı kayıt yapan modeller.
(07-01-2020, Saat: 16:43)Noter yazdı: [ -> ]O fiyata çok özellikli ürünler var, hem geri görüş hemde çift kameralı devamlı kayıt yapan modeller.

Aslında kararma özelliği beni en çok çeken. Uzun yola çok çıkan biriyim ve gerçekten kararan ayna gözler için rahatlık sağlıyor. Biraz daha araştırmaya devam edeceğim.
Karartma özelliği olmayanı taktırdım,memnunum gayet işe yarıyor ve net. Kararma özelliği olanı taktırmayı düşünüyorsunuz sanırım,onun daha da işlevsel olacağını tahmin ediyorum.
(16-01-2020, Saat: 00:43)TR4N1X yazdı: [ -> ]Karartma özelliği olmayanı taktırdım,memnunum gayet işe yarıyor ve net. Kararma özelliği olanı taktırmayı düşünüyorsunuz sanırım,onun daha da işlevsel olacağını tahmin ediyorum.
Evet evet kararma özelliği olanı alacağım, kamerası birlikte mi geliyor? Bilmem gereken bir şey var ise yazabilir misiniz?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(16-01-2020, Saat: 00:43)TR4N1X yazdı: [ -> ]Karartma özelliği olmayanı taktırdım,memnunum gayet işe yarıyor ve net. Kararma özelliği olanı taktırmayı düşünüyorsunuz sanırım,onun daha da işlevsel olacağını tahmin ediyorum.
rica etsem resimlerini atabilirmisin bende taktırmak istiyorumda whatspdan gönderirseniz cok sevinirim. 05307295097