Bazı araçlarda şöför tarafı tutamak yerine güneş gözlüğü için göz var. Egealarda da o kısım boş bırakılmış o şekilde bi uygulama yapan varmı yada yapılabilirmi.
Teşekkürler iyi sürüşler.

(21-10-2019, Saat: 15:47)Soner ŞEN yazdı: [ -> ]Bazı araçlarda şöför tarafı tutamak yerine güneş gözlüğü için göz var. Egealarda da o kısım boş bırakılmış o şekilde bi uygulama yapan varmı yada yapılabilirmi.
Teşekkürler iyi sürüşler. 
Belli bir model yılına kadar orada da tutamak var. Bende orada tutamak var.
Benim 2018 hb aracımda da şöför tarafında hiçbirşey yok. Böyle bir uygulama yapan var ise paylaşırsa seviniriz.
Ayrıca diğer kapılardaki tutamaçlarda sönümleyici olmayan arkadaşlar aşağıda linkini paylaştığım üründen alıp takabilirler. Benim aracım easy stil donanım buyüzden sönümleyici yoktu tutamaçlarda, bu üründen taktım.
montajı çok basit.
https://tr.aliexpress.com/item/32708970848.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.74404c4dnZrMYY
Linealarda makyajlı kasa öncesi 2012 yılına kadar emotion ve pluslarda gözlük kabı vardı. yeni kasa ile beraber kaldırdılar sağolsunlar. parçacılarda gözlük kabı var oraya uygun şekilde.
(22-10-2019, Saat: 16:02)Yahyayıldız yazdı: [ -> ]Linealarda makyajlı kasa öncesi 2012 yılına kadar emotion ve pluslarda gözlük kabı vardı. yeni kasa ile beraber kaldırdılar sağolsunlar. parçacılarda gözlük kabı var oraya uygun şekilde.
egealarada uyumlumu yani ?