Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Egea HB için shark anten
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar hangi anten tam uyumlu orjinali çok pahalı madem yan sanayi alalım. Tam oturan hangisini önerirsiniz.
Görsellik dışında bir avantajı var mı bu antenin?
(20-06-2019, Saat: 16:34)Noter yazdı: [ -> ]Görsellik dışında bir avantajı var mı bu antenin?

satış sitelerinde daha güçlü çekim diye yazmışlar çip mi ne var mış. yıkama makinasında rahat ederim birde güzel görünüyor
(20-06-2019, Saat: 20:21)fatihpc yazdı: [ -> ]
(20-06-2019, Saat: 16:34)Noter yazdı: [ -> ]Görsellik dışında bir avantajı var mı bu antenin?

satış sitelerinde daha güçlü çekim diye yazmışlar çip mi ne var mış. yıkama makinasında rahat ederim birde güzel görünüyor

ben taktırdım 70 tl ye almıstım görsellik dışında hiçbir fark yok [Resim: RgbkEY.jpg]
(20-06-2019, Saat: 22:24)salvador106 yazdı: [ -> ]
(20-06-2019, Saat: 20:21)fatihpc yazdı: [ -> ]satış sitelerinde daha güçlü çekim diye yazmışlar çip mi ne var mış. yıkama makinasında rahat ederim birde güzel görünüyor

ben taktırdım 70 tl ye almıstım görsellik dışında hiçbir fark yok [Resim: RgbkEY.jpg]

shark antenin tabanı tam olarak oturuyor mu arabanın tavanına? bizim arkadaş almış bazı kenarları oturmamış kavisli falan geliyor diye.
ön taraf tam oturmamış gibi görünüyor sedan arka tarafa eğimli biraz hb tam düz zamanla kayma düşme yapar mı acaba? Ama görüntü olarak çok hoş durmuş.