Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Hızlanma ve en yüksek hız
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar 
ben yozgat-sorgundan yazıyorum

egea 1.3 urban var 95 hp

1800 km deyım ama aracta 180 ı goremedım suspansıyon lineaya göre güzel ama yuksek oldugu ıcın (jant) daha kolay savruluyormus gibi. suan lınea mız da  var 2012 model. Ayrıca 180 i ne yaptıysam göremedım yolda yakıtı da ozellıkle ıyı yerden alıyorum bu konuda bilgisi olan varmı. Bırde lastık degısımınde sensöre dıkkat edelım acemı lastıkcı az kalsın vahşet cıkaracaktı

saygılarımla
(02-01-2016, Saat: 23:01)handsome yazdı: [ -> ]merhaba arkadaşlar 
ben yozgat-sorgundan yazıyorum

egea 1.3 urban var 95 hp

1800 km deyım ama aracta 180 ı goremedım suspansıyon lineaya göre güzel ama yuksek oldugu ıcın (jant) daha kolay savruluyormus gibi. suan lınea mız da  var 2012 model. Ayrıca 180 i ne yaptıysam göremedım yolda yakıtı da ozellıkle ıyı yerden alıyorum bu konuda bilgisi olan varmı. Bırde lastık degısımınde sensöre dıkkat edelım acemı lastıkcı az kalsın vahşet cıkaracaktı

saygılarımla

Fabrika verisinde maksimum 183 km diyor normalde fabrika verisine ulaşması gerekir.Yakıtın bu derece etkileyeceğini düşünmüyorum.
bende 1.4 var rampa aşağıya 210 gördüm.
düz yolda 190 gördüm. bence gidiyor.
dizeli bilemem ama benzinlisi bence tatmin ediyor.
(03-01-2016, Saat: 00:24)ujiju yazdı: [ -> ]bende 1.4 var rampa aşağıya 210 gördüm.
düz yolda 190 gördüm. bence gidiyor.
dizeli bilemem ama benzinlisi bence tatmin ediyor.

Sizin değerlerde harhangi bir sorun yok olması gerektiği gibi  Smile
1.6 Dizel 199 Km/h Korktum Artık Basmadım
1,3 le 190 yapmış bir arkadaş tanıyorum.Tamamen duz yolda yaptı bu hızı.Senin araç daha 2000km yi geçmeden basmıssın bu senin zararına olur 2-3 bn kmyi devirde ondan sonra bas göreceksin 183 fabrika gerisini kolay geçiyor