Fiat egea 1.6 etorq otomatik hb aracım var
2800 km de şuan 11.6 gibi şehir içi yakıt tüketimim var sakin kullanımda
Bendemi sorun var araç mı çok yakıyor ?
LPG taktirnayi düşünüyorum
Taktirmamı tavsiye eder misiniz yakıta ne kadar yararı olur ?
Performans düşer mi ?
İstanbul Avrupa yakası takacak bir yer tavsiyeniz varsa çok iyi olur
Yorumlarınızı bekliyorum
Ümraniye Candan Mühendislik çok iyi olduğu söyleniyor. Bu modele özellikle tavsiye ettiği lavato obd 2 sistem. Youtube da videoları var. Görüşmenizde fayda olur.
(12-06-2019, Saat: 20:05)mfaydin yazdı: [ -> ]Ümraniye Candan Mühendislik çok iyi olduğu söyleniyor. Bu modele özellikle tavsiye ettiği lavato obd 2 sistem. Youtube da videoları var. Görüşmenizde fayda olur.
Orası benim olduğum yere çok uzak avcılar tarafındayım ben yinede teşekkürler tavsiyen için en kötü oraya gideceğim bende duydum onun methini çok
(12-06-2019, Saat: 19:48)Murat603 yazdı: [ -> ]Fiat egea 1.6 etorq otomatik hb aracım var
Performans düşer mi ?
Yorumlarınızı bekliyorum
Ortalama hızınız kaç km gösteriyor ekranda? Ona göre belki yorum yapılabilir.
(13-06-2019, Saat: 09:01)fiategea yazdı: [ -> ] (12-06-2019, Saat: 19:48)Murat603 yazdı: [ -> ]Fiat egea 1.6 etorq otomatik hb aracım var
Performans düşer mi ?
Yorumlarınızı bekliyorum
Ortalama hızınız kaç km gösteriyor ekranda? Ona göre belki yorum yapılabilir.
33 km/h
Teknolojisi göz önünde bulundurulduğunda atmosferik rakiplerine benzer bir tüketim değeri olarak görüyorum. FPT tarafından çok sağlam multiair3 teknolojili, aynı hacimdeki tüm motorların içerisinde en iyi akustik ve vibrasyon değerine sahip ayrıca da en hafif 1.0L 120 ps 190NM tork ve 1.3L 150 ps 270 Nm tork değerinde 2 adet motor üretildi.
Bu motorlar şuan yeni 500X ile birlikte satışta. Makyajla birlikte 1,4L ve 1,6 Etorq yerine bu motorlar Egea da kullanılacak. 1.3L 150ps 270nm tork benim dahi ilgimi çekiyor.
(13-06-2019, Saat: 13:38)baba_yaga yazdı: [ -> ]Teknolojisi göz önünde bulundurulduğunda atmosferik rakiplerine benzer bir tüketim değeri olarak görüyorum. FPT tarafından çok sağlam multiair3 teknolojili, aynı hacimdeki tüm motorların içerisinde en iyi akustik ve vibrasyon değerine sahip ayrıca da en hafif 1.0L 120 ps 190NM tork ve 1.3L 150 ps 270 Nm tork değerinde 2 adet motor üretildi.
Bu motorlar şuan yeni 500X ile birlikte satışta. Makyajla birlikte 1,4L ve 1,6 Etorq yerine bu motorlar Egea da kullanılacak. 1.3L 150ps 270nm tork benim dahi ilgimi çekiyor.
Ustam benim için bu araç baya hantal ben askerdeyken bana almışlar 9 ay falan oldu geleli hamdolsun bitti askerde olmasaydım benim arzum Civic ti ama babam bı bildiği vardır belki bilmiyorum bunu uygun görmüş ama baya hantal ve yakıtı çok bana göre sakin kullanımda böyle birde agresif kullanmıyorum
Dostum benim aracımda gelicek 1-2 güne göker şişlide bir yer sundu bana hem garantisi devam edicek hemde 5 yıl sızdırılmazlık garantisi vericekler
(13-06-2019, Saat: 18:11)Diyonova yazdı: [ -> ]Dostum benim aracımda gelicek 1-2 güne göker şişlide bir yer sundu bana hem garantisi devam edicek hemde 5 yıl sızdırılmazlık garantisi vericekler
Esenyurt Fatih sanayiden biriyle görüştük sabah LPG taktirmak için gideceğim Lovato obd 2 taktiracağım bakalım inşallah sorunsuz olur
Arkadaşlar otogaz taktırdım performans eksi değil sanki + var ama özel olarak söyledim gerekirse çok yaksın performans düşmesin diye memnunum ilk izlenim olarak