7 inch ekranlı versiyonda USB çalışmama sorunu var. Rastgele zamanlarda USB çalışmıyor. Ne bağlanan telefonu ne de flash bellekleri görüyor. Motoru durdurup 10 dk kadar bekleyince düzeliyor. Muhtemelen yazılımdan kaynaklı bir sorun. Servise götürdüm herhangi bir sorun bulamadılar çünkü o sırada usb çalışıyordu. Ancak sorunu verdiği anda arabayı hiç durdurmadan servise gitmem gerek ama o da imkansız neredeyse.
7 inch ekranı resetlemek için bir tür tuş kombinasyonu vb. var mı? Yani motoru kapatıp açmadan işletim sistemini resetlersem sorun çözülür gibi geliyor.
(12-06-2019, Saat: 10:00)pckolog yazdı: [ -> ]7 inch ekranlı versiyonda USB çalışmama sorunu var. Rastgele zamanlarda USB çalışmıyor. Ne bağlanan telefonu ne de flash bellekleri görüyor. Motoru durdurup 10 dk kadar bekleyince düzeliyor. Muhtemelen yazılımdan kaynaklı bir sorun. Servise götürdüm herhangi bir sorun bulamadılar çünkü o sırada usb çalışıyordu. Ancak sorunu verdiği anda arabayı hiç durdurmadan servise gitmem gerek ama o da imkansız neredeyse.
7 inch ekranı resetlemek için bir tür tuş kombinasyonu vb. var mı? Yani motoru kapatıp açmadan işletim sistemini resetlersem sorun çözülür gibi geliyor.
Teybinizin guncelleme yi denedinizmi ? Son guncellemeyi yukledinizmi yoksa hala eski surumdemi ? Surumunu guncelleyip tekrar deneyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(12-06-2019, Saat: 12:14)Tamitamtam yazdı: [ -> ] (12-06-2019, Saat: 10:00)pckolog yazdı: [ -> ]7 inch ekranlı versiyonda USB çalışmama sorunu var. Rastgele zamanlarda USB çalışmıyor. Ne bağlanan telefonu ne de flash bellekleri görüyor. Motoru durdurup 10 dk kadar bekleyince düzeliyor. Muhtemelen yazılımdan kaynaklı bir sorun. Servise götürdüm herhangi bir sorun bulamadılar çünkü o sırada usb çalışıyordu. Ancak sorunu verdiği anda arabayı hiç durdurmadan servise gitmem gerek ama o da imkansız neredeyse.
Teybinizin guncelleme yi denedinizmi ? Son guncellemeyi yukledinizmi yoksa hala eski surumdemi ? Surumunu guncelleyip tekrar deneyin
Hayır güncellemedim. Nasıl güncelleme yapılıyor?
Güncellemek garantiyi etkiler mi?
(12-06-2019, Saat: 15:38)pckolog yazdı: [ -> ] (12-06-2019, Saat: 12:14)Tamitamtam yazdı: [ -> ]Teybinizin guncelleme yi denedinizmi ? Son guncellemeyi yukledinizmi yoksa hala eski surumdemi ? Surumunu guncelleyip tekrar deneyin
Hayır güncellemedim. Nasıl güncelleme yapılıyor?
Güncellemek garantiyi etkiler mi?
Garantiyi neden etkilesin sonucta yeni guncellemeler cikiyor bunu servis nirmalde yapmasi gerek ama pek ilgilenen yok ikternette biraz arastirin facebook gruplarinda linkleri paylasilmisti oradan cozersiniz usb ye atip takiyorsunuz o kendisi guncelliyor
Baktım, Zaten son sürüm yüklüymüş. (23.00.69.00)
(12-06-2019, Saat: 18:05)pckolog yazdı: [ -> ]Baktım, Zaten son sürüm yüklüymüş. (23.00.69.00)
Bu son surum degil ama eskide degil isinizi gorur demekki sizin baska bir sorununuz var
Bende de birkaç kez usb okumama sorunu oldu. Şimdilik sorun yok ama.
car play ile navigasyon kullanarak uzun yol gittim. 45 dk - 1 saat sonra USB bağlantısı kopuyor. mola verip 15-20 dk sonra arabayı çalıştırınca tekrar bağlanıyor, sonra başa dönüyor. gerçekten çok sinir bozucuydu.