Android Auto ve Aplle Car Play özelliğini aktif ederek uconnet multimedya üzerine profesyonel kişi tarafından yazılım atılarak android ve apple telefon ekranınızı uconnette görmek ve kullanmak için Ankara'da bulunan araç sahipleri benimle irtibata geçebilirsiniz. Çoğunluk sağlanırsa diğer iller içinde buluşma yapılabilir. Proxy yazılım ücreti : 100 TL
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bugün 1.3 multijet Urban Plus araç aldım. Bayramdan sonra teslim alıcam.
Bu uygulamanın araca, elektronik aksama bir zararı varmıdır.
Garantiyi bozar mı? Ankaradayım, Benim araca uygulanabiliyorsa, herhangi bir sıkıntı oluşturmayacaksa bende yaptırmak isterim.
Bu isi biraz meraki olan arkadaslar yapabilir forumda nasil yapilacagina dair konu mevcut ben kendim yaptim oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu işi İzmir, aydın, Muğla yada denizli de yapan varsa benimle iletişime geçebilir mi? Yada bu illerde yaptıran varsa oranın iletişim telefonunu verebilir mi rica etsem?
Arkadaşlar, 2019 urban sedan lara olmuyor değil mi bu uygulama.
(31-07-2019, Saat: 16:35)Noter yazdı: [ -> ]Arkadaşlar, 2019 urban sedan lara olmuyor değil mi bu uygulama.
Olmuyor
(23-06-2019, Saat: 18:27)Eybek yazdı: [ -> ]Bu isi biraz meraki olan arkadaslar yapabilir forumda nasil yapilacagina dair konu mevcut ben kendim yaptim oldu
Merhaba Hocam.
Ben de odb II v1.5 cihaza takıldım. Siz hangisini kullandınız?
Teşekkürler.
(21-04-2020, Saat: 09:42)mehmedyasin yazdı: [ -> ] (23-06-2019, Saat: 18:27)Eybek yazdı: [ -> ]Bu isi biraz meraki olan arkadaslar yapabilir forumda nasil yapilacagina dair konu mevcut ben kendim yaptim oldu
Merhaba Hocam.
Ben de odb II v1.5 cihaza takıldım. Siz hangisini kullandınız?
Teşekkürler.
Ben modifiyeli bir kablo kullanıyorum fiat araclar icin uzerinde anahtarı var mod degistirmek icin
Arkadaşlar 2019 ve üstü urban plus donanımlar için bir gelişme var mı? Hala yapılamıyor diye biliyorum. Teşekkürler...
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takip ediyorum ama sanırım yapılamıyor. Sadece birkaç yerde hatchback modellerde yapılabilir diye okudum ama henüz yapanı görmedim.