Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Yığılma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 1 hafta önce Fiat Egea 1.3 Multijet 48.000 de araç aldım. Kalkarken 1. viteste öne yığılıyor. Bazen olmuyor bazen oluyor. Debriyaj gaz ayarını mı yapamıyorum yoksa sıkıntı mı var ? çalıştığım yerde 1.3 multijet fiorino var. Onu kullanırken hiç yığılma olmuyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bende de oluyor bazen debriyaj gaz ayarını yapamayınca. şöyle ki gaza basıp kalkarken aynı zamanda gazdan ayağımı biraz çekersem yığılıyor çekmezsem sorun yok. ama bu bir sorun mudur değil midir bilmiyorum.
DİZEL OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR ARKADAŞLAR SORUN TEŞKİL ETMEZ ARACA BİNDİKÇE ONU TANIYACAKSIN VE ÖYLE BİR DURUM BİR SÜRE SONRA OLMAYACAK
Sorunu çözdüm elhamdüllillah. Servise götürdüm. Garantisi olmamasına rağmen ücretsiz yazılım yüklediler. Tekleme kalktı. Hatta araç bazen ilk çalıştırmada çalışmıyordu. Acayip bi ses çıkıyor ama gaz yemiyordu. o da yazılım ile çözüldü.
(11-05-2019, Saat: 15:34)souloffarms yazdı: [ -> ]Sorunu çözdüm elhamdüllillah. Servise götürdüm. Garantisi olmamasına rağmen ücretsiz yazılım yüklediler. Tekleme kalktı. Hatta araç bazen ilk çalıştırmada çalışmıyordu. Acayip bi ses çıkıyor ama gaz yemiyordu. o da yazılım ile çözüldü.

Araç calismadiginda ve acayip ses cikardiginda motor ikaz isigida yaniyor muydu ? Stop edip tekrar marş yaptiginda normale dönuyor muydu ? Bende de bu anlattigina benzer bir sorun oldu yakittan kaynaklandigini dusunuyorum.
(12-05-2019, Saat: 00:15)Erhanbati yazdı: [ -> ]
(11-05-2019, Saat: 15:34)souloffarms yazdı: [ -> ]Sorunu çözdüm elhamdüllillah. Servise götürdüm. Garantisi olmamasına rağmen ücretsiz yazılım yüklediler. Tekleme kalktı. Hatta araç bazen ilk çalıştırmada çalışmıyordu. Acayip bi ses çıkıyor ama gaz yemiyordu. o da yazılım ile çözüldü.

Araç calismadiginda ve acayip ses cikardiginda motor ikaz isigida yaniyor muydu ? Stop edip tekrar marş yaptiginda normale dönuyor muydu ? Bende de bu anlattigina benzer bir sorun oldu yakittan kaynaklandigini dusunuyorum.

İkaz ışığı yanmıyordu. Sadece ilk ve ikinci çalıştırmada çalışmıyor 3.sünde çalışıyordu. Yakıt aynı yerden alıyorum. Yazılımdan sonra olmadı hiç.