İstanbuldan Agop ben çarşamba günü fırat otodan 1,6 multijet urban satın aldım kısmet olursa önümüzdeki ayın ortalarında aracı teslim alacağım herkese şimdiden mutlu yıllar ve kazasız belesız günler dilerim

(31-12-2015, Saat: 11:58)msi yazdı: [ -> ]İstanbuldan Agop ben çarşamba günü fırat otodan 1,6 multijet urban satın aldım kısmet olursa önümüzdeki ayın ortalarında aracı teslim alacağım herkese şimdiden mutlu yıllar ve kazasız belesız günler dilerim 
Aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.Yeni yılınız kutlu olsun

Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Mutlu yillar
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara'dan 1.4 95 HP Beyaz benzinli model aldım ocak 15 gibi teslim alacağım. Bakalım bahtımıza ne çıkacak. Benzinli alan çok yok gibi ama yinede şansımı zorladım

hayırlı olsun şimdiden.
siteye de hoş geldin.
(31-12-2015, Saat: 23:07)onderunay yazdı: [ -> ]Ankara'dan 1.4 95 HP Beyaz benzinli model aldım ocak 15 gibi teslim alacağım. Bakalım bahtımıza ne çıkacak. Benzinli alan çok yok gibi ama yinede şansımı zorladım 
Aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.Aldıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz

Ben antalya alanyadan erol alanya gürses otomotivden 1.6 longue aldım çok guzel çekiş performans süper urban ile longue arasında 3000 tl gibi bir fark var o farki verip fuul almakta fayda var derim
(01-01-2016, Saat: 21:58)erolkurkcu@hotmail.com yazdı: [ -> ]Ben antalya alanyadan erol alanya gürses otomotivden 1.6 longue aldım çok guzel çekiş performans süper urban ile longue arasında 3000 tl gibi bir fark var o farki verip fuul almakta fayda var derim
Aramıza hoşgeldiniz Erol Bey.Aracınız hayırlı olsun.Kesinlikle imkanlar el veriyorsa lounge paket alınmalı.
Merhabalar İZMİRDEN 1,6 120HP LOUNGE aldım ocak teslim gün vermediler, Çok tereddütlerim vardi karar verene kadar umarım beni utandirmaz
(01-01-2016, Saat: 23:03)baysenol yazdı: [ -> ]Merhabalar İZMİRDEN 1,6 120HP LOUNGE aldım ocak teslim gün vermediler, Çok tereddütlerim vardi karar verene kadar umarım beni utandirmaz
Aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.1.6 sahipleri araçlarından gayet memnunlar.