Geçtiğimiz günlerde sıfır 1.4 easy style paket aldım. Ankara’dan selamlar. Bir şey öğrenmek istiyorum. Önceden bende grande punto vardı araç kalkış yaptığında 20kmyi geçince otomatik kapılar kendiliğinden kapanıyordu. Egealardada olduğunu söylediler. Yalnız benim araçta olmuyor. Acaba nasıl aktif hale getiririz. İyi günler.
aracın teybinde ayarlardan aktif ediliyor.
Sss33 yalnız teybini kontrol ettim öyle bir menü göremedim. Acaba easylerde yokmu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim araç urban plus, ben teybin ayarlar kısmından aktif ettim. Birde yol bilgisayarı menüsündeki ayarlardan bak.
(16-01-2019, Saat: 00:46)Levomania yazdı: [ -> ]Geçtiğimiz günlerde sıfır 1.4 easy style paket aldım. Ankara’dan selamlar. Bir şey öğrenmek istiyorum. Önceden bende grande punto vardı araç kalkış yaptığında 20kmyi geçince otomatik kapılar kendiliğinden kapanıyordu. Egealardada olduğunu söylediler. Yalnız benim araçta olmuyor. Acaba nasıl aktif hale getiririz. İyi günler.
Eays donanımda maalesef otomatik kilitleme özelliği aktif değil. Bu gibi kapalı özellikler için Babayiğitler aranıyor

(22-01-2019, Saat: 16:19)Caner K. yazdı: [ -> ] (16-01-2019, Saat: 00:46)Levomania yazdı: [ -> ]Geçtiğimiz günlerde sıfır 1.4 easy style paket aldım. Ankara’dan selamlar. Bir şey öğrenmek istiyorum. Önceden bende grande punto vardı araç kalkış yaptığında 20kmyi geçince otomatik kapılar kendiliğinden kapanıyordu. Egealardada olduğunu söylediler. Yalnız benim araçta olmuyor. Acaba nasıl aktif hale getiririz. İyi günler.
Eays donanımda maalesef otomatik kilitleme özelliği aktif değil. Bu gibi kapalı özellikler için Babayiğitler aranıyor 
Anladım Caner bey teşekkür ederim aynen çözüm için babayiğitleri bekliyoruz
(27-01-2019, Saat: 21:15)Levomania yazdı: [ -> ] (22-01-2019, Saat: 16:19)Caner K. yazdı: [ -> ]Eays donanımda maalesef otomatik kilitleme özelliği aktif değil. Bu gibi kapalı özellikler için Babayiğitler aranıyor 
Anladım Caner bey teşekkür ederim aynen çözüm için babayiğitleri bekliyoruz 
Bende de easy paket var ama göstergedeki ekran üst paket ekranı olandan geldi. Muhtemelen o yüzdendir ki ben menüden otomatik kilitleme ayarını yapabildim