Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Yağmur sensoru sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sedan Egea lounge aracım. Yağmur sensoru 0 konumunda hiç çalışmıyor. 1 konumunda 8-10 saniye aralıkla sürekli silecekler kuru camda çalışıyor. Yağmur yağdığında hızlanıyor silecekler.cam kuruyken hiç durmuyor mu bu sensor bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
(14-01-2019, Saat: 22:53)Egea1663 yazdı: [ -> ]Sedan Egea lounge aracım. Yağmur sensoru 0 konumunda hiç çalışmıyor. 1 konumunda 8-10 saniye aralıkla sürekli silecekler kuru camda çalışıyor. Yağmur yağdığında hızlanıyor silecekler.cam kuruyken hiç durmuyor mu bu sensor bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
merhaba,
silecekler sıfır konumunda çalışmaz.
ancak 1 konumunda ve 2 konumunda otomatik olarak ön camda ki yağmur durumuna göre fasılalı olarak çalışır, sizin müdahalenize gerek kalmaz,
ön cam kuru iken silecekler otomatik konumunda çalışmaması lazım, benim loungede de bazen kuru camda bir veya iki kere çalışıp duruyor, devamlı çalışma durumu yok.
Sıfır konumundayken 2 tık çevirin, o şekilde otomatik konuma geliyor Smile
Sensör de sorun varmış. Içi buhar yapmış o yuzden sürekli çalışıyormuş. Serviste yapıldı şimdi gayet güzel çalışıyor.