Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Trim Sesi Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba ;

Sedan aracımda , arka taraftan bazen bozuk zeminde trim sesi geliyor. İsmini bilemedim, arka camın oradaki plastik aksamı kontrol ettim ama gayet sağlam duruyor, arka koltukları, kemer tokalarını da kontrol ettim hepsi bayağı sıkı duruyor lakin bir türlü ses gelen yeri bulamadım. Ses konusunda takıntılıyım biraz, servise falan götürmeye de pek zamanım yok.  Bir de servise götürsem, bu tarz sorunlar için ücret falan alıyorlarmı, onu da bilmiyorum. Başına böyle bir durum gelen varsa, yönlendirme yapabilirse sevinirim.

teşekkürler
Hayır almazlar, garanti dahilinde işlem yapılır, size bir öneri silikon sprey alın, sesin kaynağını bulabilirseniz eğer o bölgelere uygulayabilirsiniz.
Silikon sprey de geçici çözüm. Belli süre sonra tekrarlıyor.
Biraz daha kurcalayacağım bakalım , en kötü servise göstereceğim, dediğiniz gibi masraf oluşmayacaksa garanti hizmetinden faydalanmış olalım. Cevaplar için teşekkürler.
Garantiden hallederler de bu segment bi araçta trim sesine bu kadar takılmayın, rahat edemezsiniz.
benim aracımda da bozuk yollarda geliyor trim sesleri, ben çözümü silikon spreyde buldum, ömürlük bir çözüm değil tabi ki, yılda bir sefer uygulamanız gerekiyor...
Mutlaka 2. Bir kişi ile birlikte deneme sürüşü yapın. Ses hiç tahmin etmediğiniz yerden gelebilir

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki kişi ile de baktık, özellikle arka koltukta oturdu, değmediği yer kalmadı hareket halinde iken ama sesi kesemedik bir türlü. hani tam oturmayınca tırrrrt gibi bir ses çıkar ya, komik ifade etmiş olabilirim ama Smile öyle bir ses geliyor işte, hafta sonu biraz daha kurcalayacağım.
(02-01-2019, Saat: 17:19)hakanvs yazdı: [ -> ]İki kişi ile de baktık, özellikle arka koltukta oturdu, değmediği yer kalmadı hareket halinde iken ama sesi kesemedik bir türlü. hani tam oturmayınca tırrrrt gibi bir ses çıkar ya, komik ifade etmiş olabilirim ama Smile öyle bir ses geliyor işte, hafta sonu biraz daha kurcalayacağım.
Aracınızın antenini kontrol edin

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(02-01-2019, Saat: 17:19)hakanvs yazdı: [ -> ]İki kişi ile de baktık, özellikle arka koltukta oturdu, değmediği yer kalmadı hareket halinde iken ama sesi kesemedik bir türlü. hani tam oturmayınca tırrrrt gibi bir ses çıkar ya, komik ifade etmiş olabilirim ama Smile öyle bir ses geliyor işte, hafta sonu biraz daha kurcalayacağım.
Plaka ya baktinizmi? En çok titreşim yapan şeylerden biri dışarda ama içeri yansıyor....

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2