Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Uconnect 7" Telefon Rehberi Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar;

Telefonumu cihaza bağlıyorum ve rehber indirilsin diyorum sonra rehber sekmesindeki isimleri incelerken Ad-Soyad şeklinde değilde Soyad-Ad şeklinde geldiğini farkettim. Her yerini kurcaladım ama çözümü bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar.
Sanırım bu tür bir sorunu ilk defa ben yaşadım forumda. Hayırlısı bakalım.
Benim de aynı şekilde. Ayarlarda bulamadım.
Telefonunuzdan şu ayarı kontrol eder misiniz?[Resim: bf39dafcfbe03195ca54708bfa49b267.jpg]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(20-12-2018, Saat: 21:30)skywalker yazdı: [ -> ]Telefonunuzdan şu ayarı kontrol eder misiniz?[Resim: bf39dafcfbe03195ca54708bfa49b267.jpg]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet telefondaki ayarlarda sorun yok. Yine telefonda düzgün bir şekilde çıkıyor. Ama servise de götürdüm kimsenin durum hakkında en ufak bir fikri yok.
(08-12-2018, Saat: 23:41)dgn.metin yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar;

Telefonumu cihaza bağlıyorum ve rehber indirilsin diyorum sonra rehber sekmesindeki isimleri incelerken Ad-Soyad şeklinde değilde Soyad-Ad şeklinde geldiğini farkettim. Her yerini kurcaladım ama çözümü bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar.

Selamlar, bende aynı durumdan çok rahatsızım. Siz konuyu yazalı bayağı bir zaman geçmiş bir sonuca ulaşabildiniz mi?