Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat egea almayı düşünüyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar ben fiat egea benzinli modelini almayı düşünüyorüm internette okuduğum araçta yağ eksiltme olduğunu gördüm ve kronik sorunları varmı bana bu konuda yardımcı olabilcek bilgilendirebilcek varse çok sevinirim.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FCA grubu iki adet yeni turbo benzinli motorlar tanıttı. Yeni turbo benzinli motorlar modüler bir yapıya dayanarak oluşturuldu. Multiair teknolojisi de kullanıldı.
*1 litrelik üç silindirli, 120 hp tepe gücü ve altı vitesli manuel şanzımanla eşleştirilmiş 190 Nm pik tork
*1.3 litrelik dört silindirli 150 hp, önden çekişli bir DDCT çift kavramalı şanzıman ile eşleştirildi. 270Nm pik tork sahip.

Hem performans yönünden hemde yakıt ekonomisi yönünden mevcut atmosferik motorların yerine geçecek harika motorlar. İlk defa Jeep Renegade kullanılacak bu motorlar.
Ben açıkcası atmosferik motorların zamanla kaldırılacağını düşünüyorum. Eğer Egea da yakın zamanda kullanılırsa 1,3 150hp ve DDCT motoru çokta merak ediyorum.
1.4 fire motor yağı eksiltmiyor başka konularda da yazdığım üzere lpg montajını kesinlikle servisten yaptırın. çünkü montaj yapılan landirenzo lpg den sonra servis aracın içindeki yağı değiştiriyor o yüzden lpg dışarıdan takılırsa bu sorun olur.sadece benzinde kullanılırsa sorun yok çünkü bende de var aynı araç.
Değerli cvplarınız için keşekkürler

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi