Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Araç koltuk ve tavan temizliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar.Aracının içini temizleyip memnun kalan  varsa ve yaptıklarını bizlerle paylaşırsa memnun olurum.Çünkü bu konuda bazı konular okudum ama döşemeye zarar vermekten çekindiğim için denemiş olan arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istedim.Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
250 tl civarında tavan ve koltuk temizliği yapıyorlar aracıma yaptırmadım ancak farklı marka araçlara temizlik yaptıran arkadaşlar var döşemeye herhangi bir zararı olmuyor. çekinmenizi gerektirecek bir durum yok bence.
(29-03-2018, Saat: 12:48)tarsuslu yazdı: [ -> ]Selam arkadaşlar.Aracının içini temizleyip memnun kalan  varsa ve yaptıklarını bizlerle paylaşırsa memnun olurum.Çünkü bu konuda bazı konular okudum ama döşemeye zarar vermekten çekindiğim için denemiş olan arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istedim.Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam eğer eliniz yatkın ve uğraşmayı seviyor iseniz ürünleri kendiniz alıp uygulama yapabilirsiniz uygun ürün kullanıldığı zaman döşemeye zarar gelmez eğer koltuklar çok kirli ise halı yıkama ile vakumlamak gerekir 

ürün olarak genel temizlik ürünlerinden alır iseniz onlar kir yoğunluğuna göre seyreltip kullanılıyor marka olarak atas auto glym 3d hd valet pro gibi markaların birinden genel temizleyici alır iseniz sizin işinizi görür bu ürünleri koltuları sıkıp siliyorsunuz tabi fazla ıslatmadan 

tavan döşemesi riskli bir bölge fazla ıslanır ise sarkma yapma ihtimali var o yüzden tavan için aerosol köpük ürünler tercih edilmesi daha doğru olacaktır
Arkadaşlar yılda 1 sefer direksiyona nivea kremi pamukla güzelce yedirerek sürün ve en az 7-8 saat o şekilde bırakın. Deride canlı bir organizma sonuçta sabaha kadar içine çeker ve direksyonunuz sağlıklı kalır.