Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea ile yola devam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam Arkadaşlar,

Fiat linea sonrası lancia delta ile yola devam ediyordum. Ani bir karar ile satıp egea alıyorum. Comfort donanım dizel otomatik. Fiat ailesi ile yola devam inş. Jant, multimedya ve cam filmi ilk yaptıracaklarım. Öneriniz olursa dinlemeye hazırım.
Hayırlı olsun

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deltadan sonra egea tatmin eder mi bilemem ama hayırlısı olsun. Dizel otomatik olması avantajlı.
Teşekkürler. Ben de baya bir kararsız kaldım deltayı sattıktan sonra egea almakta. Chr düşünüyorduk satarken ama benzin masrafı ve araç bulamamak egeaya itti. Bakalım artık görüşümü yazarım genel olarak.
(26-03-2018, Saat: 08:14)halisyalcinkaya yazdı: [ -> ]Hayırlı olsun. CHR'nin kapısını açıp içerisine girmeye çalıştım, boynum eğri kaldı, kullanışlı değil bence.
Benim boyum 1.70 ve önde sürüş konforu gayet iyi. Arkada tartışılır ama, genişlik yeterli ama klostrofobik geliyor birçok kişi için.

Bu arada aracı bugün aldım. Yalıtım bariz beklediğimden kötü. Kesin el atmak gerekiyor.