Arkadaslar 2015 12. Ayinda lamis oldugum 1.6 lounge fiat egea aracimin sol ön kapisinda boya dökülmeleri mevcut ve arka kapidada oldugunu farkettim.serviste fotoğraflari cekildi acaba nasil bir süreç izlemeliyim araç değişimi istiyorum..araç değişimi yapan arkadaslar yardim edebilirmi..tesekkurler..
Bu saatten sonra araç değişimi yapmazlar bu öyle kolay bir şey değil.Boya garantisi var boyayalım derler ama bu da biz kullanıcıların işine gelmez.Geçmiş olsun.
(19-03-2018, Saat: 23:35)KASPINARLI yazdı: [ -> ]Bu saatten sonra araç değişimi yapmazlar bu öyle kolay bir şey değil.Boya garantisi var boyayalım derler ama bu da biz kullanıcıların işine gelmez.Geçmiş olsun.
Tamir hakkı kullanma araç değişimi istiyorum de ısrarla kabul etmedikleri takdirde tüketici mahkemesine dava aç.arabayı boyatma bence.
Daha donus yapmadilar sonucta yeni oldu bu boya dokulmesi.boyatmam aracimi boyali arac binecek olsam ikinci el alirdim..enson mahkemeye verecem sureci bi bekleyelim..degisim yapan arkadaslarimiz varsa bilgilendirme yapabilirmi acaba surec hakkinda
(22-03-2018, Saat: 10:46)ugurozer15 yazdı: [ -> ]Daha donus yapmadilar sonucta yeni oldu bu boya dokulmesi.boyatmam aracimi boyali arac binecek olsam ikinci el alirdim..enson mahkemeye verecem sureci bi bekleyelim..degisim yapan arkadaslarimiz varsa bilgilendirme yapabilirmi acaba surec hakkinda
Dökülmenin olduğu yerin resmini ekleyebilir misiniz?
En kısa sürede çekip ekleyeceğim