Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Göğüs sökülmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Klima sorunu nedeniyle aracın göğsünün sökülmesi gerekiyor. Sonradan ses sıkıntısı yaşamak istemiyorum Ankarada hangi servis e gitmeliyim. Birde ankarada 2. Bakım için fiyat alan oldumu.
Ben bakıma mayız gibi gideceğim, fiyat alırsanız paylaşın lütfen, bende merak ediyorum.
1.6 dizel 18.000 km yıllık bakımı dün 880 tl ye yaptırdım. Orjinal parçalar ile

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(07-02-2018, Saat: 00:23)kafkaspol yazdı: [ -> ]Klima sorunu nedeniyle aracın göğsünün sökülmesi gerekiyor. Sonradan ses sıkıntısı yaşamak istemiyorum Ankarada hangi servis e gitmeliyim. Birde ankarada 2. Bakım için fiyat alan oldumu.

Göğüs sökülmesi sonucu ses gelebilir de gelmeyebilir de işçilik çok önemli bu noktada. Göğüs sökülmüş iken öndeki demirin üst kısmına ses yalıtım malzemesi koyar iseniz motor sesini %50-60 oranında azaltırırsınız. Sökülmüşken yapılmasında fayda var.
Göğüs söküldükten sonra,fabrika cıkışı gibi olmuyor ses geliyor,daha önce başımıza geldi.Akabinde aracı satmak zorunda kaldık.Araca karşı bi soğukluk düşüyor insanın içine.
(07-02-2018, Saat: 00:23)kafkaspol yazdı: [ -> ]Klima sorunu nedeniyle aracın göğsünün sökülmesi gerekiyor. Sonradan ses sıkıntısı yaşamak istemiyorum Ankarada hangi servis e gitmeliyim. Birde ankarada 2. Bakım için fiyat alan oldumu.

ne gibi bir sorun vardı göğüste ve söküldü mü?