Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Kumandadan Otomatik Cam Açma Kapama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Fiat Egealarda kumandadan otomatik cam açıp kapatma özelliği var mı arkadaşlar? Varsa da nasıl yapıldığını paylaşır mısınız?
Bu konu önemli servise danışmak lazım ben vw aracı ma ufak bir kodlama işlemi ile aktif ettirmiştim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suan yok bende sasırmıstım ama malesef acıp kapamıyor
Kumandaya otomatik açma kapa özelliği için servise giden veya sanayi bir çözüm bulan var mı?
Servise gittim tesisat çekilmesi lazım ama Nasıl olur eder bakmak lazım dendi. Bende kobay olarak aracımı kullandırtmak istemedim.
Servis kodlama ile yapilamayacagini soyledi. Halbuki ben yapilamamasi icin bir sebep goremiyorum. Umarim cozerler bu eksikligimizi .
Şuna dikkat etmenizi istiyorum sizde de muhakkak böyledir. Araçı kullanıp eve geldiniz. Stop edin. Kapılar otomatik kilitli ya kapıyı açmayın. Ve cam açma kapama tuşuna basın açılıp kapanıyor hemde aynı şekilde bekleyin 20 dk bekledim açık camı kapattım. Ama kapıyı açtığımız anda bu işlemi yapamıyorum elektrik kesiyor araç camları kontağı çevirmeden kapatamıyorum. Açaba bundan dolayı mı tesisat çekilmeli dendi bana bilmiyorum. Yani araç kapılar açılınca direk elektrik kestiği için mi ?

Bundan önce ki araçlarım da belli süre kapıyı açsan da kapatsan da kontak olmadan Camları kapatabiliyordum. Dikkatımi çekti bu olay.
Guzel bir tespit olmus bu hizli bir cozum uretirler umarim bu istegimize.
(01-06-2021, Saat: 00:34)aliakat yazdı: [ -> ]yok mu cam kapama modülü uygulayan, montaj bilgisi paylaşırmısınız

piyasada uygulayan çok var.
internette bir modül mevcut uyumlu olduğu yazıyor alıp denemedim daha yani modül araçlarımızda yok alıp takarsak bu istediğimiz oluyo
Sayfalar: 1 2