Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 40.000 km bakım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 1.6 dizel 40.000km bakım yaptıran arkadaşlar,bakım tutarını yazabilirmisiniz.Teşekkürler
Önerilen rakam Bakım Bedeli:835,2 TL + KDV çıkmakta
https://otomobil.fiat.com.tr/satis-sonra...odik-bakim
Fiat'ın sitesinde tavsiye edilen bakım fiyatı sorgularken dikkatimi çekti. Sedan ile Hatchback 1.6 dizel bakım ücretleri farklı. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce?

[Resim: Byd6kj.jpg][Resim: DyA6p1.jpg]
Anlamsız
sedan daha çok satıldığı ihtimali aklıma gelmiyor değil hani
Temmuz ayında yaptırdım 40 bin bakımını. 40 bin olmamıştı aslında senesi dolduğundan yapıldı. 2. Bakımı da diyebiliriz. Enjektör temizliği, karbon temizliği vs hepsi dahil 950 tl tuttu. Araç 1.6 multijet manuel.
fiat ın saçma fiyat politikasından kaynaklanıyor olabilir, bu araçlar orta sınıf tüketici için üretilmiş araçlar ancak servislerde ki bakım maliyetlerine bakınca sanki üst sınıf tüketici aracı gibi duruyor.
fiyatlar böyle olunca da insanlar araçlarının garanti dışı kalmasına bile aldırmadan bakımlarını çok daha ucuza dışarıda yaptırıyor...

maalesef  bizim de gerçeğimiz bu sanırım...
(23-09-2018, Saat: 19:54)Powerslide yazdı: [ -> ]Temmuz ayında yaptırdım 40 bin bakımını. 40 bin olmamıştı aslında senesi dolduğundan yapıldı. 2. Bakımı da diyebiliriz. Enjektör temizliği, karbon temizliği vs hepsi dahil 950 tl tuttu. Araç 1.6 multijet manuel.

(23-09-2018, Saat: 19:54)Powerslide yazdı: [ -> ]Temmuz ayında yaptırdım 40 bin bakımını. 40 bin olmamıştı aslında senesi dolduğundan yapıldı. 2. Bakımı da diyebiliriz. Enjektör temizliği, karbon temizliği vs hepsi dahil 950 tl tuttu. Araç 1.6 multijet manuel.

hangi şehirde hangi serviste