Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Egea Navigasyon Güncelleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(15-07-2019, Saat: 21:22)yilmaz101 yazdı: [ -> ]Yakalşık bir yıldır mopar sitesine kayıt olmaya çalışıyorum ancak sürekli aynı hata mesajı (VIN not recognized) alıyorum. Adamlarla irtibata geçebileceğimiz bir yol da maalesef görünmüyor. Sadece bir tel no var ve Türkiye'den aranamıyor.

Harita güncellemeleri araca özelmi? Yoksa paylaşım mümkün mü? Eğer paylaşım mümkün ise birisi 1025 veya 1030 yazılımını hayrına nete atabilirmi? Peşinen teşekkürler.

8 gb dosya. en güzeli servisinize gidin ya orada yüklesinler ya da usb'nize yükletin. siz sonra kendiniz yüklersiniz.
1035 versiyonu indirilebilir. ama yükleyemedim. hata verdi
1035 versiyonunu indirdim. 16GB flash belleğe attım. 1 saat 2dk da güncelledi. Uconnect güncellemesi varmı? varsa nasıl yapılıyor ?
(03-11-2019, Saat: 11:10)asnote yazdı: [ -> ]1035 versiyonunu indirdim. 16GB flash belleğe attım. 1 saat 2dk da güncelledi. Uconnect güncellemesi varmı? varsa nasıl yapılıyor ?
u connect yazılımı ancak servis tarafından güncellenebiliyor. onlar da uğraşmıyorlar.

1035 haritasını yüklerken 0xc60000 hatası veriyor
1040 çıkmış diyor tomtom, sizde gözüküyor mu
Tomtom da bende gördüm ama https://maps.mopar.eu/ adresinde güncelleme yok diyor "No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability."
(08-12-2019, Saat: 17:22)asnote yazdı: [ -> ]Tomtom da bende gördüm ama https://maps.mopar.eu/ adresinde güncelleme yok diyor "No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability."

1035i yükleyebildiniz mi peki? benimki hata vermişti. şimdi de kullanamıyorum güncelleme yarım kaldığı için
(08-12-2019, Saat: 17:22)asnote yazdı: [ -> ]Tomtom da bende gördüm ama https://maps.mopar.eu/ adresinde güncelleme yok diyor "No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability."

 Yeni gelen güncellemeyi indirmek üzere mopar maps sitesine girdim fakat aynı mesaj bende de çıktı. Aracın modeli itibariyle TomTom navigasyon yazılım desteği bitti mi acaba diye düşündüm. 

 2 hafta sonra bakıma gideceğim ve gitmişken akü takviye cihazı eşliğinde götürdüğüm son sürümü yükletiyorum yoksa ellerinde eski versiyonlar oluyor.
Arkadaşlar 1035 versiyonunu üç sefer denedim [0xc60000] hatasını verdi güncelleme sitesine girdiğim zamanda aşağıdaki mesaj çıkıyor güncelleme yok diyor. Şu anda navigasyonu kullanamıyorum maalesef yükleyemediği için 1040 çıktı ve dosyalarını indiren varsa paylaşırsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler!..

Update not available

No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability.
Aynı sorun bende de var. Galiba 3 yılı doldurduk. O yüzden 1040 indirmemize müsaade etmiyor. Sad
Nereden indirebiliriz...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20