Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: 7'' NAVİGASYON
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
HB Veya SW Egea'sında Orjinal 7'' Navigasyonu olan arkadaşımız var mı ?
BENDE TAKİPTEYİM BU KONUYU
arkadaşlar tomtom navigasyonumu nasıl güncellicem aarcı alalı daha 7 ay oldu
(06-08-2018, Saat: 16:22)zekican9 yazdı: [ -> ]arkadaşlar tomtom navigasyonumu nasıl güncellicem aarcı alalı daha 7 ay oldu

aynı sorun bendede var nevegasoyn yer bulmuyor gideceğin yeri göstermiyor
iyi günler ;

tomtom'un sitesinde üye olarak oturum açıyorsunuz.Daha sonrasında güncel haritaları alabilmek için ödeme yapmanız gerekiyor.Ödeme yaptıktan sonra haritaları indirip boş flash disk e alıyorsunuz.Aracınızda USB bağlantı bölümüne taktıktan sonra navigasyona giriş yapın otomatik algılıyor.

teşekkürler
2017 egea sedan lounge aracıma orjinal fabrika çıkışlı navigasyonlu çıkma teyp takacağım üzerindeki teyp trip yazan. Servisin birine sordum usta olur fakat KM Lambası sürekli yanar söner dedi. Sonradan navigasyon taktırıp bu sorunu yaşayan var mı. Çözümü nedir bilen var ise yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
(08-11-2018, Saat: 16:56)mebus yazdı: [ -> ]2017 egea sedan lounge aracıma orjinal fabrika çıkışlı navigasyonlu çıkma teyp takacağım üzerindeki teyp trip yazan. Servisin birine sordum usta olur fakat KM Lambası sürekli yanar söner dedi. Sonradan navigasyon taktırıp bu sorunu yaşayan var mı. Çözümü nedir bilen var ise yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Youtube'de bu sorunun (km yanıp sönmesi) çözümü mevcut buradan bulabilirsin. Basit bir çözümü var.
(08-11-2018, Saat: 16:56)mebus yazdı: [ -> ]2017 egea sedan lounge aracıma orjinal fabrika çıkışlı navigasyonlu çıkma teyp takacağım üzerindeki teyp trip yazan. Servisin birine sordum usta olur fakat KM Lambası sürekli yanar söner dedi. Sonradan navigasyon taktırıp bu sorunu yaşayan var mı. Çözümü nedir bilen var ise yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Navigasyonun çalışması için antenin de değişmesi lazım, gözünüzden kaçmasın.
arkadaşlar ara bölümünde ilgi çekici noktalar kısmından otogar, avm gibi ilgi çekici noktalar bulursunuz, ama adresler kısmından cadde sokak bulvar gibi yerleri bulursunuz,
muhtemelen siz adres kısımından ilgi çekici noktalar aratıyorsunuz ve bulamıyorsunuz.
navigasyon versiyonunuz kaç ? en son 1015 versiyonu indirdik biz, gayet güzel her yeri buluyoruz...