Arkadaşlar az önce kaputu açıp yağı ve suyu kontrol ederken antifirizin bulunduğu suyun minimum altına düştüğünü gördüm sonra etrafa bakınca sol alt tarafta suyun olduğunu gördüm antifiriz suyuydu neden olmuş olabilir acaba araç 1.4 benzinli ve yağı da kontrol ettiğim de yarıda görünüyordu eklemeye gerek var mıdır
Servise uğrayın onlara eklettirin özellikle yağı ve suyu araç yeni diye daha uygun olur. ..
Note 4 cihazımdan gönderildi
(18-02-2017, Saat: 15:35)omerram yazdı: [ -> ]Servise uğrayın onlara eklettirin özellikle yağı ve suyu araç yeni diye daha uygun olur. ..
Hocam servise ekletirim de motor suyu neden akmış olabilir onu merak ediyorum kabloyu kontrol ettim sanki akıntı alttan geliyordu bir problem yaratırmi acaba çünkü bulunduğum yerde 1 aya kadar servise gitme durumum yok
Kontrol altında tutun mutlaka su biterse gerçekten motor gider. .. yağında suyunda şakası yok malesef. .. en azından antifiriz uygun olan ekleyebilirsiniz. .. yağda çok eksilmesin. ..
Aynen hocam teşekkür ederim
Radyatörün giriş yada bloğa bağlı olan hat üZerindeki bağlantıları kontrol edin yada servise başvurun bu noktalarda sıZıntı olabilir