Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Otomobil fiyatları ucuzluyor! ÖTV indirimi yolda
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: otomobil-fiyatlari-ucuzluyor-otv-indirim...292365.jpg]
Hükümet mobilya, beyaz eşya ve konutta yaptığı vergi indirimleriyle tüketicinin yüzünü güldürdü. Mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde hareketlilik yaşanırken, otomobilde vergi indirimine de yeşil ışık yandı

Otomobillerde geçtiğimiz yılın sonuna doğru bir Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemesi yapıldı. Otomobillerin ÖTV'sinde motor silindir hacminin yanı sıra fiyat da belirleyici oldu.
ÖTV'NİN PAYI BÜYÜK
Lüks araçların ÖTV'si arttı. Otomobillerin fiyatında ÖTV önemli bir paya sahip. Yapılacak bir ÖTV indirimi fiyatlarda indirim getirecek.
Haberin kaynağı nedir acaba ona göre elimizdeki araçları satar yenileriz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(09-02-2017, Saat: 10:48)burakbakar yazdı: [ -> ]Haberin kaynağı nedir acaba ona göre elimizdeki araçları satar yenileriz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017/02/08/otomobil-fiyatlari-ucuzluyor-otv-indirimi-yolda
araba alacaklara müjde, bize geçmiş olsun, acaba biz hak iddia edemez miyiz ?
arabayı değiştirelim hemen.
Yalan oldu diye duymuştum otomobil ile ilgili haberlerde..İnşallah gelir piyasa rahatlar..
Yav arkadaşlar ne indirimi,bir zam daha yapmasınlar da bir şey istemiyoruz.Beyaz eşyaya indirim gelmiş te tüketicinin yüzü gülmüşmüş bak sen !!! Beyaz eşyada zaten %6 idi ötv.Yani 1000 TL lik bir çamaşır makinesi 940 TL ye düştü (o da düştüyse tabi) aman ne indirim.Halis arkadaşımızın dediği gibi bu iş Azrailin oğul dağıtmasına benzer.
Çocuk oyuncağımı bu ! Ayda bir ÖTV oranları mı değiştirilir.Yok nisana kadar indirim yok önce aralıkta bindirim şubatta tekrar indirim.Dalga mı geçiyorlar yahu.Eğer ÖTV indirimi gelirlerse kendi yandaşlarına yönelik manevra yapılıyor diye düşünürüm.Siyasilerin zaman zaman borsadan para kazanmak için suni günlük kriz çıkarışı gibi.Ekonomik değil siyasi bir karar olur. Onaylamıyorum.