Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Direksiyondan gelen ses
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu sabah aracı kullanırken duydum sesi direksiyonu sol tarafa çevirince herhangi sorun yok ancak sağ tarafa cevirdiğimde tırrrr diye bir ses geliyor. Dün gece çok rüzgar vardı alttan birşey girmiş olabilir mi yoksa herhangi bir sorun var mıdır? Ses alt taraftan pedalların o taraftan geliyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Sadece city modundami yapiyor yoksa kapatincada yapiyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
City modu kapalıyken
direksiyon yagi eksilmis olabilir ya da kotu ihtimal direksiyon pompasında bir sikinti olabilir

(02-02-2017, Saat: 20:03)serhjohn yazdı: [ -> ]direksiyon yagi eksilmis olabilir ya da kotu ihtimal direksiyon pompasında bir sikinti olabilir

Egea'da direksiyon yağı yok,elektrikli direksiyon.
Kardeşim o ses benim araçta da var sanırım soğuktan ama bi çözümü varsa servise gitmek lazim
Benim direksiyonda tekerlekler düz durumda iken soldan sağa dönüşün ilk yarım turunda tık diye bir ses geliyor, bu ses genelde araç park manevralarını yaptığımda oluyor bakıma gittiğime bu durum dan ve fren balatalarının ses yaptığından bahsettim ama usta ile yola çıktığımızda arabanın kabızlığı tuttu, ne direksiyonda, ne balatalarda ses vardı, balataların kronik problem olduğunu biliyoruz onu değiştirelim dediler ama direksiyon için bir tespit yapılamadı. artık başka zamana kaldı.
Bunlarda kabızlıkta kronik serviste

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
city modun yan etkileri, tipik fiat arizasi..

Sent from my D5803 using Tapatalk
Ses kesildi sorun yok. Tipik bir şey yok yani.

(02-02-2017, Saat: 20:51)yilmaztmr058 yazdı: [ -> ]Kardeşim o ses benim araçta da var sanırım soğuktan ama bi çözümü varsa servise gitmek lazim
Sanırım soğuktan oldu bizim araçta.
Sayfalar: 1 2