Arkadaslar 1.4 hb urban sahibiyim aracım 5 haftalik . Bir haftadır on konsol yada şoför kapısı tam yerini bulamadığım bir cizirti sesi var. Ara ara yapıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Servise gidip arabaylada oynatmak istemiyorum acikcasi
(02-01-2017, Saat: 21:09)Serdarxx yazdı: [ -> ]Arkadaslar 1.4 hb urban sahibiyim aracım 5 haftalik . Bir haftadır on konsol yada şoför kapısı tam yerini bulamadığım bir cizirti sesi var. Ara ara yapıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Servise gidip arabaylada oynatmak istemiyorum acikcasi
Büyük ihtimal kapıdan geliyor. Bende de o tarz bir ses oldu serviste düzelttiler.
Valla benimde sağ kapıdan müzik dinlerken ses yapıyor bende bugün servise gidip klips değiştireceğim.
(02-01-2017, Saat: 21:09)Serdarxx yazdı: [ -> ]Arkadaslar 1.4 hb urban sahibiyim aracım 5 haftalik . Bir haftadır on konsol yada şoför kapısı tam yerini bulamadığım bir cizirti sesi var. Ara ara yapıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Servise gidip arabaylada oynatmak istemiyorum acikcasi
Benimde sağ kapı ara ara yapıyor hocam aynen dediğiniz gibi cızırtı tarzı birşey. Aracım 19 binde bugüne kadar 4-5 defa yaptı sonra geçti. Epeydirde yapmıyor ama tabi yapmayacağı manasına gelmiyor

ben de de yok değil. sağ taraftan hoparlör kısmında bi ses var. ama kapı kolu tutamaç kısmından geldıgını düşünüyorum cunku oraya hafıf dokununca ses gıdıor gibi oluyor. özellikle farklı bass lı şarkılarda bi anormal ses var bakalım gidecez bi ara
ben bugün kapıya yalıtım yaptırdım ses işi halloldu.
Resim varmi
LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halolmamiş valla iyice artmıştı. Tekrar söktürcem bakalım.