Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Egea HB 2017 Yenilikler, İyileştirmeler; 1.3 Lounge Plus
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,

Kısmet olursa Egea Hatchback ile ilgilenmekteyim. Yakın zamanda Fiat ve Tofaş iletişim formlarına ilgili konuları sormama rağmen henüz yanıt alamadım.

Aşağıdaki konulara yönelik bilginiz var mıdır?

- Egea Hatchback, 2017 yılı için herhangi bir değişiklik/iyileştirme benzeri bir düzenleme var mıdır?

- 1.3 motor seçeneği için Lounge Plus versiyon olacak mıdır?,

- Lounge Plus versiyonunda Apple Car Play opsiyonu olacak mıdır?

- Deri Paket opsiyonu olacak mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.
(02-01-2017, Saat: 20:02)peter_tagtgren yazdı: [ -> ]Merhabalar,

Kısmet olursa Egea Hatchback ile ilgilenmekteyim. Yakın zamanda Fiat ve Tofaş iletişim formlarına ilgili konuları sormama rağmen henüz yanıt alamadım.

Aşağıdaki konulara yönelik bilginiz var mıdır?

- Egea Hatchback, 2017 yılı için herhangi bir değişiklik/iyileştirme benzeri bir düzenleme var mıdır?

- 1.3 motor seçeneği için Lounge Plus versiyon olacak mıdır?,

- Lounge Plus versiyonunda Apple Car Play opsiyonu olacak mıdır?

- Deri Paket opsiyonu olacak mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sorularınıza gelirsek,
- 2017 yılı için yazılımsal iyileştirmeler hariç bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. 

-1.3 motor için de lounge plus gelirse 1.6 ların satışı etkilenecektir.O sebeple şimdilik geleceğini düşünmüyorum

-Lounge plus versiyonunda satışı çıktığı günden beri Deri Paketi ve Navigasyon Paketi opsiyon listesinde fakat hala bir gelişme yok. Müşteri hizmetleri Android Auto & Apple Car Play için gerekli altyapı hazır olmadığı için satışa sunulmuyor demişti. O da ne zaman hazır hale gelir kimbilir. Bu opsiyon listesi yazılmış olsun diye yazmışlar gibi bir his uyandırıyor bende. Bu kadar süredir opsiyonları satışa sunamamanın başka açıklaması yok çünkü.