Arkadaşlar benim 08.08.2016 çıkışlı 1.4 lounge versiyonu aracımı bu gün kapı eşiği aksesuarlarını taktırmak için servise gittim aracımı kampanya adı altında servise çağırdılar difeeansiyel arızası için iyileştirme yapılacağını söylediler ve şanzıman indirip diferansiyel tamir olacakmış ve yaklaşık 15 kalem parça değişeceğini söylediler sizce ne yapmalıyım araç değişime gidermi yoksa ne yapmam gerekiyor aracımda vites geçişlerinde sarsıntı var servis bulamadı. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun
Ayıplı ürün kapsamında değişim talep edin,tamir kabul etmeyin.Tüketici hakları ayıplı mal konusunu okursanız net bilgiye sahip olursunuz.
degisim isteyin bence de
Sent from my D5803 using Tapatalk
Bu şanzıman iyileştirme durumu belli tarihte çıkan tüm 1.4 araçlarda yapılacak diye biliyoruz
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(30-12-2016, Saat: 10:26)Caner K. yazdı: [ -> ]Bu şanzıman iyileştirme durumu belli tarihte çıkan tüm 1.4 araçlarda yapılacak diye biliyoruz
Aracımız ocak ayında gelecek,üretimi de 2016 yılı 51. hafta gözüküyordu,bize olmaz herhalde değil mi bu geri çağırma

(30-12-2016, Saat: 22:29)civil06 yazdı: [ -> ] (30-12-2016, Saat: 10:26)Caner K. yazdı: [ -> ]Bu şanzıman iyileştirme durumu belli tarihte çıkan tüm 1.4 araçlarda yapılacak diye biliyoruz
Aracımız ocak ayında gelecek,üretimi de 2016 yılı 51. hafta gözüküyordu,bize olmaz herhalde değil mi bu geri çağırma 
Yok üstad size olmaz zaten net bilgi yok sadece duyum aldık bu arkadaşın aracı belli olsun ortaya çıkar ne olduğu
(30-12-2016, Saat: 22:58)Caner K. yazdı: [ -> ] (30-12-2016, Saat: 22:29)civil06 yazdı: [ -> ]Aracımız ocak ayında gelecek,üretimi de 2016 yılı 51. hafta gözüküyordu,bize olmaz herhalde değil mi bu geri çağırma 
Yok üstad size olmaz zaten net bilgi yok sadece duyum aldık bu arkadaşın aracı belli olsun ortaya çıkar ne olduğu
Teşekkürler caner bey

Benide aradilar abs yi kontrol geleceklermiş bir saat sürer dediler ariza yok dedim ileride sıkıntı cikabilir dediler ne demek anlamıyorum
Hatırlayan arkadaşlar vardır 1.6 aracımı sıfır aldığımda 10 günlük arabanın komple şanzımanı indirmiştik, Şanzımanın altındaki bir takozun değişimi olarak işlem yapılmıştı. Sanmıyorum ayıplı ürün kapsamına giriceğini, servisin yapacağı işlemleri yaptırmadan içiniz rahat etmez.
Hayırlı günler
peki servise gitmesek ne olur.arabada sıkıntı yok.sadece kampanya falan gibi söylemle abs kablosu kontrolü yapılacakmış.üstelik bir saat sürer dediler.yıllık kontrol temmuzda o zaman gitsem ne olur.