arkadaşlar 7 " ekranda navigasyon sistemi yok ve araştırmalarıma görede yüklenme yapılıp yapılmayacağı konusunda herkes ( bayi çalışanları dahil) net bişey söyleyemiyor ve farklı farklı cevaplar veriyorlar muhtemelen de navigasyon olmayacak gibi bir izlenim sahibi oldum,konuyla alakalı net bilgisi olan varmı?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
net bilgi yok opsyon olarak sunacaklardı hala bı gelısme yok malesef suan ıcın
Teşekkürler sağolasın kardeşim bilgi alırsanız şayet paylaşırsanız sevinirim
hocam olmasa da olur uyduruk birsey zaten tomtom
Sent from my D5803 using Tapatalk

satarken bari navigasyon var derim
(25-12-2016, Saat: 23:26)Ozakisampi yazdı: [ -> ]
satarken bari navigasyon var derim
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi uyduruk hcm. Asıl anlamadığım şey de 250 tllik Android telefonlarda bile hayvan gibi haritası navigasyonu var ama çoğu araç sadece egeada değil tomtomu kullanıyor. Çoğu yeri bulmuyor zaten hiç kafaniza takmayin bile.
(09-01-2017, Saat: 10:52)halisyalcinkaya yazdı: [ -> ]Yurt dışında satılan HBlerde tomtom yüklüolarak geliyor 7 inç ekrana. https://www.tomtom.com/en_ie/in-dash-navigation/uconnect-radio-nav-7/
Üvey evlat muamelesi görüyoruz. Sebep olarak altyapı düzenlemesi anlaşmalar vs öne sürüyorlar.
bizde sedandaki de tomtom..
Sent from my D5803 using Tapatalk
Tavandaki anten de değişecek yazılımla yükleme de ziyade 7 inçlik radyo değişecek 4000 TL oda yoksa hemen oluyor
Birde göstergede ki navigasyon aktif edilmeli.
Tofaş ile görüştüm yok diyorlar. Satış temsilcim ve KATALOG daki resim var diyor.Kataloğa bakarsanız vatandaş navigasyona bakarak sürüyor aracını. Bunu dile getirdim tınlamadılar. Yine söylüyorum FİAT satana kadar iş yapıyor